2777
2789
عنوان

به نظرتون اسلیو برای من مناسب؟

98 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من 24 سالم قدم 163 وزنم 98 

سابقه خانوادگی چاقی داریم و دیابت

تقریبا هر ورزش و رژیمی که بگین برای لاغری انجام دادم

همه رژیم هارو گرفتم اما نهایت ۵ کیلو گم کردم و مجدد بیشتر برگشته 

هیچی اعتماد به نفس ندارم حتی نمیتونم با کسی دوست بشم 

ندا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسلیو یا بای پس میشه بهم بگید تفاوتشون چیه؟

اسلیو : مناسب برای افراد حجیم خوار ، تاثیر کمتر بر روی کاهش وزن داره ، هزینه عمل پایین تر ، مدت زمان بستری کمتر (1 شب) ، احتمال اختلال ویتامینی بعد از عمل کمتر ، زمان عمل جراحی و بیهوشی کمتر ، میزان جذب مواد غذایی بیشتر و دستگاه گوارش دستکاری نمیشه

بای پس : مناسب برای افراد ریزه خوار ، کاهش وزن بیشتر نسبت به اسلیو ، هزینه بیشتر نسبت به اسلیو ، مدت زمان بستری بیشتر (2 شب) ، احتمال به وجود اومدن اختلالات ویتامینی گذرا ، مواد غذایی بیشتر دفع میگردد ، تغییراتی در دستگاه گوارش ایجاد میشود

شما اسلیو کردید یا بای پس؟ میشه بپرسم دکترتون کی بود؟

من بای پس کردم چون من اصلا نمیتونستم نخورم   

البته هم یه سری آزمایش انجام میدن هم مشاوره میکنن بعد دکتر تشخیص میدن کدوم مناسب تر

اسم دکترم مهدی هاشم آقایی بود  تهرانن اگه میخواین آدرسشونو براتون بفرستم

مرسی عزیزم یه سوال دیگه بعد این عمل ها میشه باردار شد؟ 

بله که میشه

چاقی و اضافه وزن به عنوان یکی از علل ناباروری می باشد و این عمل نه تنها مانعی برای بارداری محسوب نمی شود بلکه چند ماه بعد از جراحی اسلیو می توان بارداری را تجربه کنید.