2777
2789

سامانه ساهت

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمرات ترمیم و سال خودم رو همون بالا ترینش رو زده بود

خب. درسته مشکلت؟

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

🔴🔴 #مهم ظاهرا سایت درست شده

و توی هر دو ستون یعنی ستون نمرات قبلی و ستون نمرات ترمیمی ، هر دو یک نمره گذاشته شده (اون نمره ای که بالاتر بوده توی هر دو ستون گذاشته شده و سال تحصیلی هم سالی که مربوط به نمره بالاتر بوده گذاشته شده )

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

خب. درسته مشکلت؟

من سال ۱۴۰۰ دیپلم گرفتم و امسال دی ۱۴۰۱ ترمیم زدم

سال ضمن سال رو زده ۱۴۰۱

سال ترمیم ۱ رو زده ۹۹😪

من سال ۱۴۰۰ دیپلم گرفتم و امسال دی ۱۴۰۱ ترمیم زدم سال ضمن سال رو زده ۱۴۰۱ سال ترمیم ۱ رو زده ۹۹😪

عزیزم این درسته.روندش همینه.تایید بزن

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

نمیدونم چی درسته چی غلط

هیشکی هم نمیدونه

الان من تاریخا و نمرات رو دوباره همون بیشتر نمرات رو بزارم ؟

مثلا ۱۴۰۰ گرفتم ۱۷

سال ۱۴۰۱ ترمیم گرفتم ۱۸

برم هر دو نمره رو مثل روز اول سایت همون ۱۸ بزارم؟

عزیزم این درسته.روندش همینه.تایید بزن

الان خودم انقدر دستکاریش کردم

نمیدونم اولش چه شکلی بوده که الان همون طوریش کنم

نمیدونم چی درسته چی غلط هیشکی هم نمیدونه الان من تاریخا و نمرات رو دوباره همون بیشتر نمرات رو بزار ...

اره. به صورت خودکار اونی که بیشتره گذاشته میشه