بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمرات ترمیم و سال خودم رو همون بالا ترینش رو زده بود
خب. درسته مشکلت؟
عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤ آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظهی ظهور توست! یـامهـدي♡ «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگویند به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو...💛
و توی هر دو ستون یعنی ستون نمرات قبلی و ستون نمرات ترمیمی ، هر دو یک نمره گذاشته شده (اون نمره ای که بالاتر بوده توی هر دو ستون گذاشته شده و سال تحصیلی هم سالی که مربوط به نمره بالاتر بوده گذاشته شده )
نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
من سال ۱۴۰۰ دیپلم گرفتم و امسال دی ۱۴۰۱ ترمیم زدم سال ضمن سال رو زده ۱۴۰۱ سال ترمیم ۱ رو زده ۹۹😪
عزیزم این درسته.روندش همینه.تایید بزن
عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤ آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظهی ظهور توست! یـامهـدي♡ «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگویند به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو...💛
نمیدونم چی درسته چی غلط هیشکی هم نمیدونه الان من تاریخا و نمرات رو دوباره همون بیشتر نمرات رو بزار ...
اره. به صورت خودکار اونی که بیشتره گذاشته میشه