2777
2789

من یکسال درگیرش بودن دهنمم بو میداد فقط زمانی سنگ داشت تخلیه میکردم بو نمیداد قصد عمل داشتم که خوب شدن چند ماهه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور خوب شد؟ 

چند ماهه دیگه سنگ نیاورده  فقط آب نمک قر قره میکردم نمیدونم بخاطر این شد یا نه  فعلا چند ماهه سنگ نیاورده دیگه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
چطوری خارج میکنن؟

اگر ریز ریز باشه روی لوزه مشخصه

همیشه بعد از مسواک آب نمک غرغره کن.. ورم و عفونت لوزه می‌خوابه.. اون تیکه های سفید مشخص میشه..  این ابزار هایی هست که برای جوش های سر سیاه هست مخصوص این کار بگیر.. با ته دایره یش میتونی از لوزه ت خارج کنی.. اینا میمونن بزرگ میشن.. اما ریز ریز خارج کنی و آب نمک غرغره کنی کنترل میشه 

.. لایکم مکن. 
من همه کار کردم حفره های لوزم خیلی زیاده

موفق باشی عزیز من خودمم قصد عمل داشتم 

چطوری تخلیه میکنید؟

با گوش پاک کن البته با احتیاط   گوش پاک کن میزدم داخل اب نمک و درشون میاوردم