2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4346 بازدید | 1310 پست
🤣🤣🤣🤣  مانسکیننننن که حرفی ندارع  ولی اون دو تااا خیلی برام فراق دارنننن🥺  معن ...

نههه نفهمیدم 

دوست دارم برم ترکی یاد بگیرم اصلااا🥺😂😂

رها اون ویسی که امروز بهت دادمو دیلت کننن اصلا😔🤣🤣🤣

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

بچه ها من ناراحت نمیشم  ول واقعا بگید  صدام‌ارزشش رو داره؟ برا آینده میگم..

ن خیلیی بد بود 😑😑😑😑 

وجدانااا خری یا خودت زدی به گاوییی؟ 

لنتیییییی 

بهشتهههه صدات

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من ناراحت نمیشم  ول واقعا بگید  صدام‌ارزشش رو داره؟ برا آینده میگم..

باز این غلط خورد 🙄💔

آیتک گاویییی ؟ نه واقعا گاوی ؟ 🤣🩴

معلومه ک داره ..

صدات خداست 

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
باز این غلط خورد 🙄💔 آیتک گاویییی ؟ نه واقعا گاوی ؟ 🤣🩴 معلومه ک داره .. صدات خداست 

بخدا خودمم نمیفهمم😭🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
نههه نفهمیدم  دوست دارم برم ترکی یاد بگیرم اصلااا🥺😂😂 رها اون ویسی که امروز بهت دادمو دیلت ...

🤣🤣🤣 گااااوووووو چرااااا ماستا رو‌ میریزیی تو قیمه هااا به ویسههه کاری نداشتهه باش 

اصن خودم ترجمه میکنم بارات🤣🤣🤣 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

🤣🤣🤣 گااااوووووو چرااااا ماستا رو‌ میریزیی تو قیمه هااا به ویسههه کاری نداشتهه باش  اصن خودم ...

ب اون بچه خرت بگو درخواستم و قبول کنه😭🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
بخدا خودمم نمیفهمم😭🤣

رفیق اسکل چی بود ؟ همونی تو 😒🤣

حالا من اگ یروزی بزارم صدامو بازور بهتون تحمیل میکنم ک صدام خیلیییی خوبه با اینک مث صدا شتر مرغه 😐🤣

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
🤣🤣🤣 گااااوووووو چرااااا ماستا رو‌ میریزیی تو قیمه هااا به ویسههه کاری نداشتهه باش  اصن خودم ...

فک کن با چه رویی فرستادمش 😑🤣🤣🤣🤣

جدییی؟ناموصا؟خیلی خوبیییی🥺😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد