2777
2789
عنوان

تغییر اسم

1050 بازدید | 34 پست

سلام دوستان میخواستم بپرسم کسی تا به حال اسم کوچیک تغییر داده من قصد دارم اسم مبینا رو تغییر بدم آیا امکانش هست؟اگه کسی انجام داده میشه کمی راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام تغییر بدم چیکار باید بکنم؟ زیر ۱۸ سالم

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

سلام، اسم شما رو بله عوض میکنن، سن 18 سال رو نمیدونم زنگ بزنید از ثبت احوال شهرتون بپرسید، و اینکه روالش راحته درخواست میدید و گواهی عدم سؤ پیشینه میفرستن و بعد تایید اسم جدید برای تغییر شناسنامه و اینا میرید دفتر پیشخوان، هزینه هاش هم داخل سایت ثبت احوال میتونید نگاه کنید. 

منم میخوام تغییر بدم چیکار باید بکنم؟ زیر ۱۸ سالم

عزیزم اگه زیر ۱۸ هستین باید پدرتون اقدام کنن اگه هم پدرتون امکانش رو ندارن باید یا حکم رشد بگیرید یا صبر کنید تا سن قانونی

عزیزم اگه زیر ۱۸ هستین باید پدرتون اقدام کنن اگه هم پدرتون امکانش رو ندارن باید یا حکم رشد بگیرید یا ...

چرا حتما پدر؟

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡