2777
2789
عنوان

اولین مهمونیتون چ گندی زدین؟ 😂

118 بازدید | 6 پست

من اولین بار بود اون حجم از غذا درست میکردم(کلا 6نفر) اخه همیشه دونفره بود غذاهام

فک کن 8لیوان برنج گذاشتم، با دوتا قاشق نمک

تازه اخرم اب ریختم روش موقع ابکش کردن، همون دوتا قاشق نمکم شستم بردم😂

نمک خورشتم خوب شد ولی چون برنج بینمک بود هی نمک میزدن

خورشتمم اینقد زیاد بود ک تا 3روز بعد مهمونی فقط از همون میخوردیم، آخرشم یمقدارشو ریختم رفت😂

فک کن 3جور میوه چرخوندم

2جور بستنی پخش کردم

ی بی نظمی خاصی تو مهمونیم و خودم بود

اصلن ی وض افتضاحی بود ک نگم

یادم میاد میخام سر ب بیابون بذارم

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنجم شفته شد بود  

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

هیچی 😮‍💨چون با مادرشوهرم یجا بودیم از اول سعی کردم گند نزنم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

اولین مهمونی خودم غذا درست نکردم ولی تا دلت بخواد غذای داغون به خورد شوهرم دادم. ی بار قیمه درست کردم پیاز نریخته بودم بوی گند میداد

ی بارم عدس پختم با آب فراوون گذشتم جلوش با پلو بخوره.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...