2777
2789

خیلی خوندید؟؟ 

من هیچی 

تازه دارم خلاصه میخونم

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

رقابت خیلی سنگینه دختر

اینجوری قبول نمیشیا

باید خیییییلی بخونی تمام تلاشت رو باید بکنی

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
رقابت خیلی سنگینه دختر اینجوری قبول نمیشیا باید خیییییلی بخونی تمام تلاشت رو باید بکنی

خب خیلی وقت کمه 

اصلا نمی‌دونم چی بخونم 

فایده ای داره یا نه

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خیلی وقت کمه  اصلا نمی‌دونم چی بخونم  فایده ای داره یا نه

خب این شرایط برای همه هست

باید در حد مرگ بخونی تا قبول بشی

حتی از کنکور به مراتب سخت تره،چون رقابت سنگین تره 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
خب این شرایط برای همه هست باید در حد مرگ بخونی تا قبول بشی حتی از کنکور به مراتب سخت تره،چون رقابت ...

چطوری بخونم

چطوری بخونم

منظورت چیه؟

منابعتون مشخص نیست مگه؟

من قبلا ازمون دادم ،اون موقع فقط عنوان مشخص بود، اسم کتاب رو نمیگفتن، شنیدم امسال اسم کتابها هم مشخص شده و تو دفترچه زدن 

منظورت چیه؟ منابعتون مشخص نیست مگه؟ من قبلا ازمون دادم ،اون موقع فقط عنوان مشخص بود، اسم کتاب رو ن ...

منابع مشخصه تا حدودی 

ولی خیلی زیادن 

خییییلیییی 

دو هفته کمتر زمان دارم 

تا حدودی خوندم نه زیاد