2777
2789
عنوان

آیا باردارم؟لطفا بیاین

57 بازدید | 8 پست

من فردا موعود پریودیمه.... این ماه رفتم عکس رنگی ۸ پریودی مشکلی نبود کلن هم مشکلی نداریم واسه بچه دار شدن اما ۲ ساله اقدامیم نمیگیره عکس رنگی هم سالم بود دکترم گفت شاید این ماه بگیره من ۲ هفته قبل موعود پریودی همش درد میپیچید زیر دلم احساس کشیدگی داشتم زیر دلم حالت درد تا بحال اینطور نبودم ۲ هقته قبل پریودی بعد روز جمعه نزدیکی داشتیم زیر دلم انقدر درد گرفته بود میپیچید عین درد پریودی تا بحال موقع نزدیکی هم اینطوری نبودم اولین بار بود این دو تا رو تجربه کردم یه یک هفته ای هم هست خیلی تکرر ادرار گرفتم امکانش هست باردار باشم ؟

امکانش شاید باشه عزیزم شاید چله افتاده روتون آخه شنیدم اگر چله روی کسی بیوفته دور حامله میشه منم رفتم سر کتاب باز کردم گفت چله برات افتاده چله بری هم کردم ولی خب دوباره پیش یکی سر کتاب باز کردم میگه هنوز سنگینی داره ☹️♥️ 

جمله چقدر زود ازدواج کردی به اندازه جمله چرا ازدواج نمیکنی دردناکه جمله چقدر بچه به دنیا میاری به اندازه چرا بچه به دنیا نمیاری دردناکه جمله چرا اینقدر تو سن کم بچه میاری به اندازه سنت داره بالا می‌ره بچه بیار چرا بچه نمیاری دردناکه لطفاً به اسم روشنفکر بودن به بقیه توهین نکنید ♥️
امکانش شاید باشه عزیزم شاید چله افتاده روتون آخه شنیدم اگر چله روی کسی بیوفته دور حامله میشه منم رفت ...

خداکنه گرفته باشه دعا کن لطفا خیلی وقته منتظریم چله بری رفتم گفتن چله اقتاده چله بری کرد نمیدونم والا راسته یا نه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداکنه گرفته باشه دعا کن لطفا خیلی وقته منتظریم چله بری رفتم گفتن چله اقتاده چله بری کرد نمیدونم وال ...

منم شنیدم کی چله بری کردی ؟! 

جمله چقدر زود ازدواج کردی به اندازه جمله چرا ازدواج نمیکنی دردناکه جمله چقدر بچه به دنیا میاری به اندازه چرا بچه به دنیا نمیاری دردناکه جمله چرا اینقدر تو سن کم بچه میاری به اندازه سنت داره بالا می‌ره بچه بیار چرا بچه نمیاری دردناکه لطفاً به اسم روشنفکر بودن به بقیه توهین نکنید ♥️
شما مشکلتون چی بود

من پارسال یه سقط داشتم  کمتر از یک ماهش بود سریع فهمیده بودم  بعد ها رفتم همینجوری سر کتاب باز کردم گفت چله داری برش داشتم اقدام هنوز این ماه کردم تا حالا اقدام نکرده بودم 

همین ماه پیش 

پس فکر کنم این ماه بگیره