2777
2789
عنوان

زندگيم داره از هم ميپاشه، شوهرم توي چند روز ١٠٠ درصد عوض شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 112 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا دعا گرفتن براتون 

همه جای خونتون سرکه بپاش 

من شنیدم سوزوندن پی پی سگ هرچی طلسم و دعاس باطل میکنه

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

واقعا برای مرد سخته انقد گرفتاری یکدفعه پیش بیاد ..

شوهرای ما یه مشغله فکری داشته باشن انقد تو خودشون میرن ..این دیگه برای شوهرت فاجعه ..

درکش کن عزیزم فعلا نخواه قربون صداقت بره 

عزیزم مشکلات ونداریه ک عشقوازبین می‌بره همینه ک میگن پول نباشه شکم خالیم عشق یادش میره

اخه توي سه هفته مگه ميشه يكي كه عاشق بود الان دشمن بشه؟

تو دنيايي كه ميتوني هر چيزي باشي، مهربون باش

اول قران آخر قران 

سوره بقره بخون و بزار پخش بشه 

برای محبت خودتو شوهرتم ذکر یا ودود ۱۰۰۱ مرتبه 

این روزها روزهای اباعبدالله الحسین هست از آقا کمک بخواه ی راهی جلوی پات بزاره صد در صد دستتو میگیره 

ضمنا مشگلات اقتصادی روی اخلاق و روان مردا اثر میزاره چون حس سرشکستگی میده بهشون 

پیش هر دعانویسی نمیشه بری اکثرا موکل بد دارن که ممکنه با اون دعا زندگیت بدتر بشه موکل خوب کم هست پسرم از بدو تولد موکل محافظ و نگهبان داره هیچ کاری به زندگیمون نداره خیر و برکت برای پسرمه و بشدت مراقبشه چون موکل مسلمانه اما موکل های کافر زندگیتو جهنم میکنن مواظب باش کجا میری و پیش کی