2777
2789

منم کوتاه کردم خیلی خوشگله تازه موخوره هم نداره دیگه 

زیر شال دیگه بازن خیلی راحت و خوبه 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته ماشینشون بزن که اندازه یکسانت بشه یه رنگ خوشگلم بزن بهشون

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

منم عصر قراره برم کوتاه کنم تا رو باسنمه میخام تا گردنم کوتاش کنم برا موخوره 

ولی ناراحت نیستم چون بخاطر موخوره سه ساله اصلا رشد نکردن

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

ببین خیلی سخته واقعا کوتاهی مو. ولی غصه نخور بلند میشه. من موهام تا زیر زانوهام اومده بود خیلی بلوند و خوشگلم بود ولی یه شب انقد حال روحیم بد بود از ته کوتاه کردم با قیچی. بحثم اینه که بلند میشه. روزی دو بار شونه کنه یه روز درمیون برو حموم رزماری بزن به موهات 

من رژیم گرفتم موهام خیلی ضعیف شدن ، رفتم کوتاه کردم و اشتباه بزرگ که کردم دکلره کردم ، چوم موهام ضعیف بود نابود شد اصلا ، ولی دیگه کوتاه نکردم 

روغن نارگیل و زیتون اصل رو یک روز در میان صبح که از خواب بیدار شدم زدم شبش رفتم حموم یه ماسک مو گرفتم اونم خیلی خوب بود بعد حموم میزنم 

الان خیلی بهتر شده تا حدود زیادی ترمیم شده