2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یه دقیقه میاین

375 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من این ماه این دفعه سوم که پریود میشم هفته پیش گفتم به خاطر اینکه دوتا قرص ال دی خوردم شدم اما امروز هم دوباره شدم به خاطر چیه ؟؟قرصم نخوردم دو روز پیش هم ببخشید رابطه داشتم بدون پیشگیری تازه خواستم قرص اورژانسی بخورم که نخوردم دیگه حالا نمیدونم چکار کنم بخورم قرص رو یا نه و چرا این ماه سه بار باید پریود بشم ؟؟

قرص اورژانسی دیگه بعد دوسه روز جواب نمیده،همون قرص پریودتو بهم زده

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

ال دی و قرصای شبیهش هورمونارو میریزه ب هم

واس پیشگیری ی روش دیگه انتخاب کن قرص نخور خوب نیس

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اورژانسی دیگه بعد دوسه روز جواب نمیده،همون قرص پریودتو بهم زده

قرص ال دی بهم زده ؟؟ کلا دوتا دونه بیشتر نخوردم چون بهم نساخت نخوردم دیگه که پریود شدم با امروز میشه دو روز اما رو قرص اورژانسی زده تا ۷۲ ساعت 

قرص ال دی بهم زده ؟؟ کلا دوتا دونه بیشتر نخوردم چون بهم نساخت نخوردم دیگه که پریود شدم با امروز میشه ...

من ازاین قرص‌ها نخوردم ولی اورژانسی شنیدم همون بعد رابطه باید خورد،یکی دیگشو‌نمیدونم چندساعت بعد.این پریودت گذشت اگه تنظیم شدی که خوبه اگه نه باید بری دکتر

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
من ازاین قرص‌ها نخوردم ولی اورژانسی شنیدم همون بعد رابطه باید خورد،یکی دیگشو‌نمیدونم چندساعت بعد.این ...

یعنی طبیعیه که سه بار شدم و به خاطر قرصه اگه دوباره شدم برم دکتر خیلی میترسم که باردار نشم 

یعنی طبیعیه که سه بار شدم و به خاطر قرصه اگه دوباره شدم برم دکتر خیلی میترسم که باردار نشم 

اره،الانم حتی میتونی بری،ولی هورمون ها بهم ریختن.ایشالا درست میشه