2777
2789

از لحظه تشخیص جنسیت چند بار اشتباه جنسیت گفتن تا اخرش درست در اومد اولین لحظه تکون خوردن نی نی چند ماهگی تکون خورد بعد از چند وقت باردارشدین از شیرین و تلخی هاش بگید

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوزم باردارم هفت ماهه 

تجربیات نیس شنیدم  اینکه نوشابه و پیاز بچرو سیاه میکنه 

تو سه ماهگی گفتن پسره و درسته هنوزم😅

دیگهه اینک میخوام سز بشم چون مشکل روحی دارم بچمم بریچه و جفت پایین😂😂

من که یه بارداری سخت و پر از حادثه داشتم

دوست ندارم بهش فک کنم

چون لحظه لحظه اش اتفاق بد بود برام

آمینوسنتز

کرونا

تصادف

درد دندون ماه ۸ بارداری که هیچ دکتری راضی نبود دست به دندونم بزنه

طول سرویکس پایین

استفا از کارم

مدام میگفتن بچه کم وزنه وزن نمیگیره خونرسانی ضعیفه(وزن تولد بچه ام۳.۶۰۰بود)

آخر سر هم که با پارگی کیسه آب اورژانسی سز شدم

ولی بعد تولد دخترم واقعا حس میکنم بهشت بهم دادن،سر سوزنی اذییت نشدم 

من الان دومی رو باردارم هردوتا دخترام رو از سونوی ۱۲ هفته جنسیتشون رو درست تشخیص دادن 

تکونای اولی رو ۲۲ هفته حس کردم تکونای دومی رو از ۱۶ هفته

اولی رو بعد از ۶ ماه اقدام باردار شدم 

دومی رو با اولین اقدام 

اولی ۲ سال و ۴ ماهشه و دومی وسطای آبان بدنیا میاد 

درحال حاضر همه چی خوبه فقط بی خوابی شبانه دارم که واقعا اذیتم تو هردو بارداریم داشتم این یکی رو زودتر دچارش شدم متاسفانه 

من هنوزم باردارم هفت ماهه  تجربیات نیس شنیدم  اینکه نوشابه و پیاز بچرو سیاه میکنه  ...

شکلات هم میگن سیاه میکنه 😂

میگم علامتت چی بود دلت چی خواست تهوع و اینا داشتی

ماه اول که عروسی کردم باردار شدم خودم میدونستم باردارم از حالتام  دو روز مونده به پریود ازمایش دادم خانومه گفت مثبته گفتم مثبت یعنی چه گفت حامله ای شوکه شده بودم خوشحااااال بودم مث کسی بودم که ده سال منتظره اومدم از آزمایشگاه بیرون شهریور ماه بود ولی بارون شروع کرد نم نم باریدن کلا خیابون تا خونمون رل زیر بارون راه رفتم و خدا رو شکر کردم تو همون سونوی اول تازیخ زایمانم ۱۴ خرداد خورد و دقیقا ۱۴ زایمان کردم تو سونو دوازده گفتن احتمال پسر بیشترخ که پسر شد هر چند من میدونستم تو دلیم پسره پس همون اول اسمشو انتخاب کردیم و باهاش شروع به صحبت کردم از وقتی اندازه کنجد بود بارداریم عالی بود و به شدت فعال بودم به شدت و زایمان خوبی داشتم ولی بعدش خوب نبود

من که یه بارداری سخت و پر از حادثه داشتم دوست ندارم بهش فک کنم چون لحظه لحظه اش اتفاق بد بود برام ...

واییییی چقدر سخت

منم درد دندون کشیدم و درد گردن 😂😑😐راست میگه خیلی بده اصن ولی نگران نباش از من بهت توصیه خواهرانه ...

قربونت عزیزم

من الان دومی رو باردارم هردوتا دخترام رو از سونوی ۱۲ هفته جنسیتشون رو درست تشخیص دادن  تکونای ...

خدا حفظشون کنه برات