2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی برات اعصابم خورده اون اولش تاپیک زده بودی سینم درد داره توده داشتی ؟؟انشالا نزده به هیچ جایی 

منم توده دارم ولی متاسفانه از دکتر رفتن میترسم خدا خودش به هممون رحم کنه ناراحت نباش ی دوره سختی میگذرونی همه چی درست میشه 

رفتی بیمارستان حضرت مریم اون دکتر معروفه که برای سرطان سینه هست دکتر دلشاد ؟؟؟؟

دکتر دلشاد برای سینه هست

باید دکتر زنان باشه که مدرک آنکولوژی داشته باشه من سرطان سینه داشتم الان متاستاز زده به کبد و تخمدانم 

خیلی برات اعصابم خورده اون اولش تاپیک زده بودی سینم درد داره توده داشتی ؟؟انشالا نزده به هیچ جایی&nb ...

هیچ وقت دکتر رفتن کنسل نکنید 

یه تجربه بهت ثابت کرده ‌که به یه دکتر اکتفا نکنید باید ۳تا نظر دکتر یکی بود کاری که گفته انجام بدید

هیچ وقت دکتر رفتن کنسل نکنید  یه تجربه بهت ثابت کرده ‌که به یه دکتر اکتفا نکنید باید ۳تا ...

اگه بگیم برامون مامو بنویسن کافیه؟آخه زیر چهل سال مامو نمیکنن ؟؟منظورت اینه که چند تا جراح ببینن اگه هر سه نظرشون یکی بود اقدام کنم ؟

اگه بگیم برامون مامو بنویسن کافیه؟آخه زیر چهل سال مامو نمیکنن ؟؟منظورت اینه که چند تا جراح ببینن اگه ...

زیرر۴۰ سونو می کنن 

دکتر اگه ۳ تا دکتر ۲تاشون یه نظر گفتن همون کار انجام بدین

جالب این جا از بس تو ایران اطلاع رسانی هست من وقتی توده اومد فهمیدم متخصص سینه و پستان داریم 

من دکتر زنان رفته بودم که درست تشخیص نداد این همه مشکل بوجود اومد

برای سینه نه دکتر زنان نه جراح 

متخصث سینه و پستان برید

جالب این جا از بس تو ایران اطلاع رسانی هست من وقتی توده اومد فهمیدم متخصص سینه و پستان داریم  ...

من پیش دلشاد رفتم خوب گفت چیزی نیست گفتم مامو بنویس گفت به درد سن شما نمیخوره اما ی جور نگرانی توش حس کردم الان ی ساله دیگه نرفتم دکتر میترسم 

من پیش دلشاد رفتم خوب گفت چیزی نیست گفتم مامو بنویس گفت به درد سن شما نمیخوره اما ی جور نگرانی توش ح ...

دلشاد جراح هست و زیبایی انجام میده ولی اگه چیزی حس می کنید حتما پیگیری کنید

دلشاد جراح هست و زیبایی انجام میده ولی اگه چیزی حس می کنید حتما پیگیری کنید

نه من خودم شیمی درمانی ها رو دیدم که پیشش رفتن ولی ممنون چشم آره دیگه وقتشه برم پیج دلشاد رو ندیدین فکر کنم بیشتر توده های بدخیم و اینا رو برمی‌داره شما پیش کی رفتین ؟؟؟؟