2777
2789
عنوان

سوابق تحصیلی کنکوری بچه ها هرکس بلد تروخدا منم راهنمایی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 25 پست
شماره شناسنامه منظورت همون کد ملیه؟ مرسی

نه یه شماره هست مثلا ب ۳۱۱۴۴

به حرف الفباس با یه خط تیره و چند تا عدد اونو باید بزنی 

که توی رمز عبو حرف الفبا و شماره پشت خط رو نمیزنی از خط به بعد شماره رو میزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه شماره هست مثلا ب ۳۱۱۴۴ به حرف الفباس با یه خط تیره و چند تا عدد اونو باید بزنی  که توی ...

والا من ی شماره ملی یا همون کد ملی میبینم که ۱۰ رقمیه 

که سریال شناسنامه که ۶ رقمیه میبینم 

اهااااا فهمیدم منظورت سریال شناسنامس که اعداد بعد خط تیره می‌نویسی 

اونم نوشتم نیومد

مگ قبلیو و جدیدم داریم ؟؟؟ من ی شناسنامه دارم فقط همونم نوشتم 

اهان‌مشکلت همینه

۱۵ سالگی یادته شناسنامه هامونو عوض کردن. عکس دارش کردن؟

با تعویض شناسنامه شمارش هم‌ عوض میشه

اونوقت که اسم‌ ما رو به عنوان دانش آموز ثبت کردن با اون شماره شناسنامه بچگیامون که قدیمیه ثبت نام کردن که با شماره شناسنامه عکس داره فرق داره

من شانس اوردم یه کپی از شناسنامه بجگی هام داشتم اونو زدم‌سایت برام اومد

اگه شماره شناسنامه بچگیاتو پیدا نکردی زنگ بزن از مدرسه بپرس اونا کپی شناسنامه بچگی هاتم دارن

اهان‌مشکلت همینه ۱۵ سالگی یادته شناسنامه هامونو عوض کردن. عکس دارش کردن؟ با تعویض شناسنامه شمارش ه ...

حتما ی چک میکنم ولی فک نکنم مشکل این باشه 

تو سوابق تحصیلیت تایید کردی؟

اهان‌مشکلت همینه ۱۵ سالگی یادته شناسنامه هامونو عوض کردن. عکس دارش کردن؟ با تعویض شناسنامه شمارش ه ...

دختررررررر دمت گرمممم همون چیزی بود که گفتی باید سریال شناسنامه قبلیمو بزنم 

خب الان باید چیکار کنم؟؟

دختررررررر دمت گرمممم همون چیزی بود که گفتی باید سریال شناسنامه قبلیمو بزنم  خب الان باید چیکا ...

قربونت برم ❤

ادامشو دیگه نمیدونم  چون کنکور ندادم امسال تازه میرم‌ دوازده مقسمت سوابق تحصیلی برام بالا نمیاد