وای ترشیییی😍😍😍🥹🥹🥹🥹🥹
بادمجونارو بشور خشک کن با پوست
بعد حبه قندی درشت درشت خورد کن دو سر سیر برای این حجم بادمجون بسه پوست بگیر بنداز توش فلفل قلمی هرچقد تندی دوس داری من برا 10کیلو نیم کیلو فلفل میندازم دو نیم کن بنداز توش
تمرهندی رو صاف کن بریز توش
سرکه برا 6کیلو1لیتر بریز بزار بادمجونا خودشون له بشه تو سرکه ن زیاد لههههه جوری ک فقط نرم بشه از زمان جوش سرکه 5دیقه میزارم من درشم میبندم ک زودی نرم بشن....سرکه باید کم بریزی چون ترشی ای نیس ک توش سرکه زیاد باشه
ولی خییییلی خوشمزس عاشقشم من