2777
2789

جدا خسته شدم نمیدونم چه مشکلی دارم دقیقا چمه

اما اینجوریم که برای زندگیم تصمیم جدی میگیرم اما بعد از یک هفته میزنم زیرش و میگم خب که چی

حس میکنم هیچ چیز قشنگی تو دنیا وجود نداره 

زندگیم بشدت خسته کننده و یک نواخته 

تو جمع دوستای قدیمیم یا کلا بیرون اصلا بهم خوش نمیگذره 

تو خونه ام زیاد بمونم خسته میشم

انگیزه ای ام ندارم 

نمیدونم چه مرگم شده😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری مشاور حتما 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

علامات افسردگی برو مشاور حتما

رفتم پیش بهترین مشاورا 

ازم میپرسن بهت تجاوز شده میگم نه 

نمیدونم خانوادت بی پولن میگم نه 

میگن بیماری داری میگم نه 

بعد میگن خب مشکلت چیه همینارو میگم

تهش میگن اینا که چیزی نیست و چهار جمله ی تکراری

احساس بی انگیزگی و بی حوصلگی نسبت ب کارهایی که قبلا انجام میدادی و تموم‌نکردن کارها اینا میتونه نشونه افسردگی باشه. شب ها پر انرژی تر و سرحالتری؟ و صبح ها بی حوصله و عبوس؟؟!!

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

اره 

دلیلش همینه عزیزم برای آینده ات و هفته های بعد نقشه ها و برنامه های کمال گرایانه و بزرگ می‌ریزی  زمانی برنامه ریزی میکنی به نظر همه چی خوبه و چون هنوز به مرحله اجرا نرسیدی فکر میکنی نقشه هات و برنامه هات بی نقص عالی هستن و میتونن تو رو به اهدافت برسونن اما زمانی که به زمان اجراشون نزدیک میشی و از نزدیک باهاشون مواجه میشی میبینی چقدر برنامه هات بزرگ تر از توانایی هات هستن و هر جورم بخوای انجامش بدی به عیب و ایرادی داره پس بی خیالش میشی فکر میکنی زندگی و این دنیا باید بی نقص باشه تا بتونی دوسش داشته باشه و براش بجنگی همینه که تو رو از لذت واقعی زندگی محروم کرده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹