2777
2789
عنوان

هر روز با مامانم دعوا دارم...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 36 پست
شوهرتون هرچند وقت میاد پیشتون؟کلا پیشتون نیست؟ اگع شرایط مالی دارید حتما اجازه کنید 

شوهرم سر کاره ی هفته هس ی هفته نیس اینجا هم نمیاد کل ی هفته رو خونه مادرشم میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی بده اصلا این اشتباهو نکن 

من مجبورم اصلا راه برگشتی ندارم

بخدا پیر شدم دیگه

حالا مامان تو به بچت گیر میده

برا من بابام فقط فحش میده و نفرینمون میکنه بچه هامو میزنه فحش میده بخاطر ما به مامانمم فحش میده

شوهرم سر کاره ی هفته هس ی هفته نیس اینجا هم نمیاد کل ی هفته رو خونه مادرشم میره

عزیزم اگه شرایط مالی دارید حتما اجاره کنید اینطوری اعصاب خودتون و بچه هاتون آروم تره

اول خودتون باید اعصابتون آروم باشه چون اگه اعصابتون آروم نباشه همه چی بهم میریزه و خاطرات تلخ فقط براتون میمونه و همش با خودتون میگید کاش اونجا نمی‌رفتم 

حالا که رفتید اونجا یا تحمل کنید و باب میلشون رفتار کنید و تا حدودی حرف هایی که میزنن چشم بگید (چشم بگید اما لازم نیست انجام بدید فقط گوش بدید و صرفا دعوا و بحث نکنید) 

یعنی اگه حرفی زدن سریع جواب ندید چشم بگید و بحث رو تموم کنید اینطوری خیلی آرامشتون بیشتره عزیزم دوماه هم خیلی زود تموم میشه عزیزم

با بچه هاتون بیرون برید مسائل‌ بهداشتی رعایت کنید بچه هارو پارک ببرید بیرون ببرید زیاد تو خونه نمونید تا تموم بشه 

هر موقع همسرتون رفت خونه مادرش شما هم برید یه دو روز اونجا بمونید

وای خدای من چرا میخای بمونی شوهرت چی میگ  

شوهرم خبر نداره که بابام چیا میگه بهمون

اگه بفهمه یه ساعتم نمیذاره بمونم اینجا

ولی مجبورم به اونم نگم و تحمل کنم چون اگه منو ببره یه جای دیگه خانوادش هر روز نهار شام خونه ماهستن 

شوهرت خبر نداره که بابام چیا میگه بهمون اگه بفهمه یه ساعتم نمیذاره بمونم اینجا ولی مجبورم به اونم ...

بنظرم اونا بیان بمونن خیلی بهتره تحمل این رفتاراس...

شوهرت کجا میمونه؟