2777
2789
عنوان

تباه شدم🤣🤦🏻‍♀️

133 بازدید | 9 پست

سلام دوستان راستش من توی دانشگاه با یه پسری آشنا شدم و هر دو خونواده هامون در جریان هستن که باهم حرف می‌زنیم و قرار می‌زاریم و خواستگاری هم کردن ازم ولی داریم یه مدته برای آشنایی بیشتر باهم حرف می‌زنیم...

آقا من برای این که بیام اولین بار توی تولد مادر شوهرم شرکت کنم خواستم سورپرایزش کنم و این یه چیز بین من و سعید بود خلاصه با مامانم رفتیم کادوی خیلی شیک خریدم براش بعد فرداش یه کیک و یه دسته گل هم خریدم و با سعید قرار گذاشتم 

چشمتون روز بد نبینه🤣🤦🏻‍♀️آقا این سعید تا دید من این همه تدارکات دیدم برا مامانش انقدی خوشحال شد انقدی ذوق زده شد که منو به زورررر برد یواشکی خونشون که مامانشو یهو بی خبر سورپرایز کنیم باور کنید هزار بار التماسش کردم گفتم من نمیام خونتون زشته عیبه ب زور گف باید بیای

خلاصه من رفتم داخل مامانشو برای اولین بار دیدم😂چقددررررر خوشحال شد و ذوق کرد ولی من داشتم آب میشدم از خجالت گف بیا تو عزیزم بردن منو داخل نشستیم برام شربت آلبالو آورد دست و پاهام از استرس شدیداً می‌لرزید قرمز شده بودم آب میشدم از خجالت اولین بار رفتم خونشون خلاصه فقط زودی شربتمو خوردم و حرف زدیم در حد یه ربع ولی فورا برگشتم خونه و رفتنی تا جلوی در هم مامانش هم خود دوست پسرم منو بدرقه م کردن 

وای خیلی بد بود اون شرایط خیلیییییی😂😂😂

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱

چرا‌بد‌بود‌؟خدارو‌شکر‌که‌تحویلت‌گرفتن😂

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا‌بد‌بود‌؟خدارو‌شکر‌که‌تحویلت‌گرفتن😂

بابا استرس و خجالت منو کشتننن😂😂اره واقعا خیلی زیادددد تحویلم گرفتن خیلیییی ❤️

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱
بابا استرس و خجالت منو کشتننن😂😂اره واقعا خیلی زیادددد تحویلم گرفتن خیلیییی ❤️

طبیعیه‌😂

ارزوی‌شادی‌و‌کوفقیت‌دارم‌شاد‌زندگی‌کنین‌

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
مچکرم😂❤️

ببخشید موفقیت کوفیت‌افتاد‌متاسفم