2777
2789

سنش خیلی کمه ، نزدیک ۲۲

شوک تو بدن ، مثلا یه عضو یهویی غیرارادی یه حرکت بزنه 

تاری شدید دید 

مشکل تو راه رفتن . حدود سه ساله شخص این علامت رو داره ، اما همیشه راه رفتنش مشکل نداره اما گاها پیش میاد و سه ساله .

به شدت کم حافظه شده 

عضله هاش گرفتگی دارن 

تو رو خدا بگین از کجا بفهمیم علایم چیه؟ راه درمان چیه ؟😓😓😓😓

این کاربری تا مدتی نامعلوم دیگر فعالیتی نخواهد داشت .

ام آر ای باید بده از مغزش الکی نیس تشخیصش

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه..خب ببرید دکتر ببینید ام اسه یا کمبود آهن

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
سه ساله این علائمو داره پی گیری نکردین یه متخصص مغز و اعصاب باید بره ام آر آی بده تو نی نی سایت دنبا ...

خب مطمئن نیستن که ام اس هست یا نه 

این کاربری تا مدتی نامعلوم دیگر فعالیتی نخواهد داشت .

اینطوری معلوم میشه ؟

بله پیش متخصص مغز و اعصاب برین

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.