2777
2789

👍 چند توصیه به پسران و دختران مجرد قبل از ازدواج

✏️ ازدواج مهمترین قسمت زندگی هر فرد است که اگر با فکر صورت نگیرد بعدها مایه پشیمانی هر دو نفر خواهد بود. اگر شما دختر یا پسر مجرد هستید و تمایل به ازدواج با فرد مورد علاقه تان را دارید قبل از انجام این امر مهم به توصیه های زیر دقت کنید. 

💛 خوشبختی را فدای مادیات نکنید

در هر مرحله از زندگی که به گذشته نگاه کنید، خاطرات خوش به امور معنوی مربوط می‌شوند و نه پولی که خرج کرده‌اید.

💛 ما جذب افرادی می‌شویم که از ما متفاوتند و در عین حال، با آنها احساس نزدیکی می‌کنیم. پس بعد از ازدواج سعی نکنید تفاوت‌هایی را که همسرتان با شما دارد از بین ببرید و او را شبیه خود کنید. این کار، او را به شخصیتی تبدیل می کند که برای شما جذاب نیست.

💛 اگر در گذشته با افراد دیگری روابط عاطفی داشته‌اید، برای همیشه آنها را فراموش کنید. داشتن روابط حتی در فضای مجازی هم می‌تواند براحتی عواطف و احساسات را تحریک کند و این خیانت به همسر است. بشدت از آن حذرکنید.

💛 یک مرد واقعی می‌تواند عاشق یک زن شود، با او ازدواج کند و تا آخر عمر پایبند او باقی بماند. یک زن واقعی هم می‌تواند به عشق چنین مردی احترام بگذارد و در سایه علاقه‌ای که در دل به آن مرد حس می‌کند، دلسوزانه به ساختن یک زندگی خوب و شیرین با او بپردازد.

💛 ازدواج بهترین فرصت برای رشد روحی و رسیدن به کمال است. لازم است که در این زندگی، هر روز به فکر پیشرفت اخلاقی باشید. 

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با احترام مخالف ازدواجم

چرا عزیزم ؟؟؟ البته ازدواج خوبی زیاد داره ولی بدی ها و اعصاب خوردی هاسم زیاده

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
چرا عزیزم ؟؟؟ البته ازدواج خوبی زیاد داره ولی بدی ها و اعصاب خوردی هاسم زیاده

نمیتونم یکی دیگه رو تحمل کنم همه چی از دور قشنگه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
با احترام مخالف ازدواجم

ولی گریزی ازش نیس

منم خیلی اهل ازدواج نیستم

ولی یه لحظه که به 40،50 سالگی خودم فکر میکنم که نه دوستی کنارم مونده و نه خانواده ای، تصور تنهایی اون موقع برام اذیت کننده اس

مخصوصا وقتی به سرنوشت خیلی از اطرافیانم نگاه میکنم که مجرد موندن و الان اوضاع خوبی ندارن