2777
2789
عنوان

ازمایش بتا خاهش میکنم یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان ایشالله که بارداری خوبی رو تحربه کنی.چه علائمی داری؟کی میخای بری سونو؟من اخرین پریودم ۱ تیر بود

من اخرین پری 27 خرداد بود . این هفته میرم دکتر واسم بنویسه . هفته هشت میرم سونو قلب . شما تکرار کردی ازمایش بتا رو ؟ من علایم هیچی ولی همچنان زیر دلم درد داره 

من اخرین پری 27 خرداد بود . این هفته میرم دکتر واسم بنویسه . هفته هشت میرم سونو قلب . شما تکرار کردی ...

وای منم همچنان درد زیر دل دارم

و سینه هام

به جز اینا علائمی  ندارم

وای منم همچنان درد زیر دل دارم و سینه هام به جز اینا علائمی  ندارم

من خیلی گرسنم میشه ولی زود سیر میشم.درد زیر دل تیر کشیدن و درد نوک سینه و اینکه خیلی گرمم میشه همش تشنمه  ایناعلائم منه 

منم هم دلم هم تهمدان چپ و راستم  میگن طبیعیه ولی همش استرس دارو، میگم چطوری تخمل کنم تا دو هفت ...

من بچه اولم رو ۶ هفته و خورده رفتم قلب داشت اینم اخرای هفته ۶ میرم انشالله ک اینم قلبش تشکیل شده باشه