2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا کمک کنید

99 بازدید | 11 پست

دخترم دوسال و نیمه 

زبون و گلوش زخم شده ظهر بردم دکتر دارو داد گفت سه چهار روز طول درمانشه

ساعت ۶ ایبوپروفن دادم حالاساعت۱۲باید بدم 

الان داغه خیلیم بیقراره حس بازی نداره سوپ پختم اصلا نمتونه قورت بده بالا میاره 

چیکار کنم تبش بیاد پایین

سه روزه هیچی نخورده. پی پی هم نکرده 

نمیذاره پاشم سه شبانه روزه رو پامه 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

تا وقتی تب داره داروش بهش بده مخصوصا شب، که نصف شب خدای نکرده تبش بالا نره.

آره ۱۲ بهش بده 

خدا کمک کنه زودتر خوب بشه منم ی باربچه ام این‌جوری شد یک هفته کامل درگیر بودم و نخابیدم خیلی سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپش هم میکس کن کامل خیلی رقیق باشه ک راحت قورت بده و سرد بهش بده بستنی بدش اگه نمیتونه بخوره بیشت ...

نههههه 

چیز سرد اگه الان بخوره که خیلی بده 

ممکنه عفونت‌ش بیشتر بشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

با آب ولرم پاشویه ش کن 

دارو ها شو بده 

اسپند و عنبرنسا دود کن براش 

دمنوش بهش بده 

یا بجای سوپ میتونی آب گوشت بهش بدی که جون بگیره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
سوپش هم میکس کن کامل خیلی رقیق باشه ک راحت قورت بده و سرد بهش بده بستنی بدش اگه نمیتونه بخوره بیشت ...

بستنی؟؟؟ مطممینی 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
دهنش زخمه مایعات خنک بهتره اگه داغ بخوره میسوزه تو دهنش

آره 

نه منظورم داغ نبود 

منظورم این بود که غذای سرد نخوره مثلا شیر سرد یا بستنی فک نمیکنم خوب باشه مثلا شیر رو گرمش کنید یه ذره ولرم شد کافیه سرد یخچالی هم باشه خوب نیست براش 

مگه نمیگید زبونش و گلوش زخمه، اگه زخمه و حالت آفتیه باید چیزای خنک بخوره اگه مطمئن نیستی میتونی زنگ ...

خب عزیزم وقتی تبش بالاست نباید بستنی بخوره 

درسته چیز داغ و خیلی گرم نمیتونه بخوره 

ولی چیز خیلی سرد هم خوب نیست براش 

اگه تب نداشت اشکالی نداشت ولی وقتی تب داره نمیتونه بستنی و این چیزا رو بخوره 

مگه نمیگید زبونش و گلوش زخمه، اگه زخمه و حالت آفتیه باید چیزای خنک بخوره اگه مطمئن نیستی میتونی زنگ ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

مطمینم نیودم شک داشتم شما گفتی مطمین شدم بخاطر همین پرسیدم

خب عزیزم وقتی تبش بالاست نباید بستنی بخوره  درسته چیز داغ و خیلی گرم نمیتونه بخوره  ولی ...

مرسی از راهنماییت عزیزم