خانوما چون اینجا کسی منو نمیشناسه اومدم یکم درد دل کنم سبک شم؛من خیلی شرایط زندگی خوبی داشتم ولی یه مشکلی برام پیش اومده که خیلی زندگی برام سخت شده؛ من دانشجوی پزشکیم توی دانشگاه درسم خیلی خوبه، قیافم خوبه پوستم سفیده چشمام رنگیه، همه ی اجزای قیافم متناسب و خوبه؛ همه فک میکنن خیلی خوشبختم ولی دلم خیلیی خونه، نمیتونم هیچکدوم از خواستگارامو قبول کنم تا وقتی که کامل درمان کنم؛ (لطفا نپرسین که بیماریم چیه چون برام خیلی دردناکه دربارش حرف بزنم) درمانش خیلی سخت و دردناکه باید یه عمل جراحی خیلی سخت بکنم که دوره ی نقاهتش خیلی طولانی و دردناکع ، وضعیت منم جوریه که اگه عمل نکنم خیلی درد میکشم اما اگه عمل کنم ممکنه کامل خوب بشم اما عملش ریسکش خیلی بالاس و ممکنه عوارض خیلی بدی تا آخر عمرم داشته باشه ولی خب چاره ای جز عمل کردن ندارم؛ خیلی شرایطم سخت و دردناکه تو سن بیس سالگی خیلی زندگیم سخت و دردناک شده، برام دعا کنید بتونم عمل کنم و از پسش بربیام ، خیلی میترررررسم ولی نمیتونمم بروز بدم یا با کسی دربارش حرف بزنم چون نمیخوام خانوادمو ناراحت کنم خودمو قوی نشون میدم ولی درونم پر از ترس و ناراحتیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم توی این پست دوستمون شاید درست نباشه هی سوال کنم با اجازه استارتر عزیز انشاالله زودی خو ...
ببین گلم من از وقتی از جذب استفاده کردم خیلی عمیق خداروشناختم و ب آرامش رسیدم و جذب های زیادی هم داشتم
قانون جذب مثل قانون جاذبه همیشه برقرار این شما هستی ک می تونی استفاده مفید کنی یا استفاده منفی. اگر بری رو کوه وایسی و خودت و از بلندی رها کنی بر اساس قانون جاذبه پرت میشی زمین. یا می تونی مادرتو بگی از پنجره کیف پولتو بندازه پایین و دستت برسه در هر صورت قانون جاذبه عمل می کنه این شمایی ک استفاده مفید کنی یا منفی. قانون جذب هم چ اعتقاد داشته باشی چ نداشته باشی عمل می کنی در هر لحظه در حال جذبی این شمایی ک استفاده مفید کنی یا مثبت
شما ب هرچیزی توجه کنی افکار و باورت و میسازه و ارتعاش همون افکار و می فرستی ب دنیا و مثل همونا برمیگرده ب زندگیت. مثبت فکر کنی مثبت می بینی منفی فکر کنی منفی می بینی
اونوقت بابات نمیگه چرا خونه جدا گرفتی؟ کی ازت نگهداری کنه؟
نه چون من خیلی وقتا دانشگاهم به بابام گفتم میخوام یه خونه نزدیک دانشگاه بگیرم که راحت تر باشم سر و صدا هم کمتر باشه راحت تر درس بخونم، مامانمم چون خبر داره حمایتم میکنه با بابام حرف میزنه
سپاس گزاری خیلی قویه. برای داشته هات سپاس گزاری بنویس قدرت بینایی شنوایی لامسه خانواده شغل همه چی. بعد خواسته ااتم فکر کن انجام شده و با هیجان و خوشحالی سپاس گزاری کن براش. احساس خیلی مهم. فقط بنویسی ولی ته قلبت ناامید باشی یا ایمان نداشته باشی ک قطعا انجام میشه نتیجه نمیده
تجمسم کنید شب ک می خوابید تجسم کنید ب سلامتی کامل رسیدین تجسم کنید باردارین هر چی ک دوست دارین تجسم کنید شب قبل خواب و صبح ک می خواهین بیدار شین اول تجسم کنید
با خواسته تون زندگی کنید. مثلا می خواهی ازدواج کنی تو کمد جایی برای وسایل همسرت باز کن. هدیه ای براش بخر.می خواهی باردار شی بی بی چک مثبت درست کن برای خودت. برای بچه وسیله ای بخر از این کارا
و برای جذب ب چطوری و چ زمانی فکر نکنید فقط احساس تون رو خوب کنید اگر ب این ک چطور آخه می خواد انجام یا این ک آخه کی انجام میشه اینا ارتعاش منفی هس فقط حستون رو خوب کنید
جمله ی آخر این ک میگن برای جذب سعی کنید ب شخص خاصی زوم نکنید ک جذب کنید شما همسری با ویژگی ها و معیار های خودتون و جذب کنید اگر اون شخص احساسی شما اون ویژگی ها رو داشته باشه جذب شما میشه اما اگر اون ویژگی ها و نداشته باشه و فقط شما فکر کنید با اون شخص خوشبخت میشید کسی میاد سر راهتون ک معیار های شمارو داشته باشه. وابستگی رو قط کنید و خدا رو مدیر قرار بدین ک اگر صلاحه این نفر و سر راهم قرار بده