2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم توی این پست دوستمون شاید درست نباشه هی سوال کنم  با اجازه استارتر عزیز انشاالله زودی خو ...

ببین گلم من از وقتی از جذب استفاده کردم خیلی عمیق خداروشناختم و ب آرامش رسیدم و جذب های زیادی هم داشتم 

قانون جذب مثل قانون جاذبه همیشه برقرار این شما هستی ک می تونی استفاده مفید کنی یا استفاده منفی. اگر بری رو کوه وایسی و خودت و از بلندی رها کنی بر اساس قانون جاذبه پرت میشی زمین. یا می تونی مادرتو بگی از پنجره کیف پولتو بندازه پایین و دستت برسه در هر صورت قانون جاذبه عمل می کنه این شمایی ک استفاده مفید کنی یا منفی. قانون جذب هم چ اعتقاد داشته باشی چ نداشته باشی عمل می کنی در هر لحظه در حال جذبی این شمایی ک استفاده مفید کنی یا مثبت

اونوقت بابات نمیگه چرا خونه جدا گرفتی؟ کی ازت نگهداری کنه؟

نه چون من خیلی وقتا دانشگاهم به بابام گفتم میخوام یه خونه نزدیک دانشگاه بگیرم که راحت تر باشم سر و صدا هم کمتر باشه راحت تر درس بخونم، مامانمم چون خبر داره حمایتم میکنه با بابام حرف میزنه

سپاس گزاری خیلی قویه. برای داشته هات سپاس گزاری بنویس قدرت بینایی شنوایی لامسه خانواده شغل همه چی. بعد خواسته ااتم فکر کن انجام شده و با هیجان و خوشحالی سپاس گزاری کن براش. احساس خیلی مهم. فقط بنویسی ولی ته قلبت ناامید باشی یا ایمان نداشته باشی ک قطعا انجام میشه نتیجه نمیده

جملات تاکیدی بگو و بنویس. یعنی چی؟؟ 

مثلا چطور میشه ب سلامتی کامل برسم؟؟ 

اگر ب سلامتی کامل برسم چی.؟؟؟؟ 

اینجوری می تونین خودتون هم جملات تاکیدی پیدا کنید بر خودتون این ارتعاش رو میبره بالا ب همه ی اینا احساس خوب رو اضافه کنید

با خواسته تون زندگی کنید. مثلا می خواهی ازدواج کنی تو کمد جایی برای وسایل همسرت باز کن. هدیه ای براش بخر.می خواهی باردار شی بی بی چک مثبت درست کن برای خودت. برای بچه وسیله ای بخر از این کارا

جمله ی آخر این ک میگن برای جذب سعی کنید ب شخص خاصی زوم نکنید ک جذب کنید شما همسری با ویژگی ها و معیار های خودتون و جذب کنید اگر اون شخص احساسی شما اون ویژگی ها رو داشته باشه جذب شما میشه اما اگر اون ویژگی ها و نداشته باشه و فقط شما فکر کنید با اون شخص خوشبخت میشید کسی میاد سر راهتون ک معیار های شمارو داشته باشه. وابستگی رو قط کنید و خدا رو مدیر قرار بدین ک اگر صلاحه این نفر و سر راهم قرار بده