2777
2789
عنوان

امروز با دوستم رفتیم بیرون😭😭😭

579 بازدید | 40 پست

منتظر اسنپ بودم بیاد یهو عموم رد شد با ماشین بود دید بدون حجابم و شالمو انداختم جلو دوستم ضایعم کرد تهدیدم کرد گفت به بابات میگم

خانوادم خیلی سختگیرن😭😭الان میترسم یهو بره بگه بابام زندم نمیزاره بنظرتون چیکار کنم برم بهش پیام بدم التماسش کنم نگه؟بخدا روزگارمو سیاه میکنن 

بابام اول منو میکشه بعد مامانمو

نمیدونین چقدر از دوستم خجالت کشیدم😭😭😭💔

هر چی بگم حمله میشه بهم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که همچین خانواده ای داری اخه چه کاریه اصلا اگه پلیس گرفتت که بدتره,نمیخاد دیگه چیزی به عموت بگی فقط همون موقعه باید میگفتی روسریم  افتاده بود حواسم نبود دیگه تکرار نمیشه

عموت از بابات کوچیکترہ ؟ 

اھ چ شانسی میڈاشتی از محلتون دور شی بعد شالتو برمیداشتی

الانم اصلا بہ روی خودت نیار ۔ تا بخواد باباتو ببینہ یادش رفتہ ۔ دیوار حاشا ھم کہ بلندہ🤦‍♀️

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...