2777
2789
عنوان

شب پنجم محرم🖤

344 بازدید | 33 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام خواهرها 

وارد شدن به این تاپیک اتفاقی نیست ! وارد شدن به این تاپیک یعنی امام حسین گوشه چشمی به شما نگاه کرده 

یعنی امروز میخواد حاجتت رو‌بده 🖤

سوره حشر و زیارت عاشورا رو امشب فراموش نکنید 

مداحی که در تاپیک قرارداده میشه رو حتما گوش بدید و برای امام حسین سینه بزنید

امشب امام حسین داغدار برادرزاده شون عبدالله ۱۱ ساله هستند 

ایشون رو به عبدالله بن حسن قسم بدید تا حاجتتون برآورده بشه 

میگن وقتی میخواین دعای خودتون برآورده بشه دیگران رو دعا کنید پس امشب همه ی کاربر های این سایت رو دعا کنید 🖤  

۱.یک مرتبه دعای سلامتی امام عصر.ان شاءالله که خودتون همیشه سلامت باشید😍🙏

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً.

۲.یک مرتبه سوره توحید هدیه به حضرت مهدی عج😍💚🌸

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ 

اللَّهُ الصَّمَدُ 

لَمْ یَلِدْ وَ لَمْ یُولَدْ 

وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ

۳.یک مرتبه صلوات برای تعجیل در فرج آقا😍😍

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت همه روا انشاالله

هر کی کامنتمو میبینه برای حاجتم که یک شغل خوب و ابرومند برای همسرم هست دعا کنه😐

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

با اجازه استارتر.مادران منتظر نی نی به تاپیکم سر بزنید لطفا 

https://www.ninisite.com/user/69808a64-99ac-4ee0-af25-aa648363e6af/مادر1400

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
فردا روز پنجم هست که میشه یکشنبه پس پنجشنبه جمعه میشه

ممنونم ❤️

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
پنجشنبه و جمعه التماس دعا

ایشالا حاجت بگیری ♥️

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰