2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس نداره

عندالمطالبه اس باید بده

فقط اگه اموالی به نام خودش داره رو اون مانور بده

بعدم اونجا بگو وقتی امضا کرده یعنی میتونسته بده 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
استرس نداره عندالمطالبه اس باید بده فقط اگه اموالی به نام خودش داره رو اون مانور بده بعدم اونجا ب ...

الان سه ماه قهرم نه خودش نه خانوادش ازم خبری گرفتن، نفقه ام بهم ندادن یبارم گفتم پدر شوهرم مثل خسیسا بهم ۵۰۰ داد فقط خنده داررره 

الان سه ماه قهرم نه خودش نه خانوادش ازم خبری گرفتن، نفقه ام بهم ندادن یبارم گفتم پدر شوهرم مثل خسیسا ...

برو رو نفقه مانور بده بگو نفقه نمیده

اجرت المثل هم بگیر ازش

اون جا هر کی پرسید بگو من زندگی میکنم ولی حقمو می خوام آقای قاضی شرعی و قانونی 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
نمیدونم من فقط اومدم پیش وکیل از ابنچیزا سر درنمیارم، 

نمیدونی چیزی داره یا نه

فقط سعی کن سرعتی عمل کنی تا متوجه نشده و انتقال نداده

اول از همه دادخواست تامین خواسته بده تا اگر انتقال داد ثابتش کنی

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
هیچی گلم قانون پشت مرده اگه چیزی بنامش باشه میتونی جای مهر برداری نباشه میان میزنن سالی یک سکه ک تاز ...

نمیدونم امااا خیلی حالم بده یا بده یا نده فقط اذیتش کنم که بدجور اذیتم کرد

نمیدونم امااا خیلی حالم بده یا بده یا نده فقط اذیتش کنم که بدجور اذیتم کرد

فقط صداشو در نیار به هیچ کس نگو هیچ کس