2777
2789

شما باشید چیکار میکنید واقعااا؟؟عالم و ادم بهم گفتن تا اخر عمرت چتری بزن بسکه بهت اومده و این تعریفا البته من محیط بیرون میدم تو حالا شوهر بی شخصیتم میگه عین خ ر ا ب ا زدی موهاتو کلی حرف زشت 😥

کیگم مگه من بیرون میدم موهامو میگه من از کجا بدونم تو کوچه خیابونم اینجوری نمیری به خدا از بدلیش و بی ادبیش مردم و نمیتونم کاری کنم حالا اینقدر احمقه خودشم تو خونه لذت نمیبره از این موهای من همش با خودش فک میکنه اینجوری تو خونه خوشگل کردم بیرون چه جوری میشم با اینکه دیده بیرون میریم کامل میدم کنتر موهامو ولی وقتی تو خونه اینجوری میکنم نمیتونه ببینه و بگه قشنگه و لذت ببره همش منفی همش بی ادبی جلو بچم😔

عکس

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگی شکاکه دیگه آدم شکاکم خوب نمیشه باید عادت کنی به کاراش و حرفاش

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

خدا بهت صبر بده🥺♥️

نَقاشیم خوب نی وَلی خوب بَلَدَم دور هَمَتون و خَط بکشم عشقم اگ تو نبودی من این زندگیو ادامه نمی‌دادم🥺💔هر چی بیشتر میگذره بیشتر بهم ثابت میشه تو قشنگترین اتفاق زندگیم بودی😍💋.                           یک تار موی تو را به کوهی از زر ندهم...                                     به جز تو به کسی مقام دلبر ندهم🤤❤️       انشالا یه روزی تاپیک عروسیمون و میزنم نی نی سایت و عکس دستامون😍ممن همونیم ک مامانم برام مادری نکرده تویی که امضامو میخونی به این دنیای گوه یه نفر دیگ رو اضافه نکن 🥺💔یا برا یچت با کل وجودت مادری کن خدا جونم اولین رویام اون خونه ای هس که می‌خوام با همراه نامزدم بسازمش🥺دومیش ی دخمل کوچولوی ناز پیسر هم باشه عشقه😍🤤❤️قووول میدم براش مامانی بشم که مامانم برام نبود🥺💔                                                  ‌‌                      درخواست دوستی پسر قبول نمیکنم🔴🔴   من هیچ دوستی ندارم دوس داشتید باهام حرف بزنید درخواست بدید دخترا🥺♥️
نمیتونم به خدا با این شوهر بددلم میترسم 

معلومه خیلی خوشگل شدی که اینجوری تا فیها خالدونش سوخته ببخشید البته

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا