2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه🥺😭

206 بازدید | 10 پست

سال دیگه کنکور دارم مامان و بابام عین خیالشون نیست نمیگن کسی تو خونه صبح تا شب با شما کار میکنه دندونام خرابه کتاب تست نمیتونم بخرم آرامش ندارم جای ارومی پیدا نمیشه درس بخونم پول ندارم بهشون گفتم میخام برم حوزه 

دلیل همه بدبختی‌هام خانوادمن

از اول تابستون نتونستم برم کلاس 

افسردگی گرفتم

نقاشیم خوبه نتونستم آموزشگاه برم میخام بوم و قلمو بخرم پول بهم نمیدن 

تو رو خدا بگید چیکار کنم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه برای بابام کار میکنم هفته ای صد تومن بیشتر بهم نمیده دلم شکسته کار مجازی نتونستم پیدا کنم

هفته ای صد که خیلی کمه 

خب اگه بیشتر نمیده برو بیرون کار کن شاید این جوری بیشتر بده

درکت میکنم اگه دوس داری بدبختیات تموم بشن باید مستقل بشی اونم باقبولی کنکور ورفتن به دانشگاه مورد علاقت😍 هیچییی پول نداری خودت یجوری ازشون بگیر یه مشاوری میگفت شده گوشواره هاتو بفروش کتاب تست بخر ویه مشاور خوب توسال کنکورت داشته باش (نفیسه بدلی خوبه) نمیدونم رشتت چیه البته توخونه ارامش نداری برو کتاب خونه چن روز درهفته درس بخون سعی کن حال خودتو خوب کنی حتما ورزش کن ویتامینBبخور واسه افسردگیت باخدا حرف بزن من میدونم روزایی سخت زندگیت تموم میشن❤ بعد باپول خودت هم دندونات درست میکنی هم قلمو میخری ...😍

هرچه باهرکه کنی برتو همان میگذرد...
درکت میکنم اگه دوس داری بدبختیات تموم بشن باید مستقل بشی اونم باقبولی کنکور ورفتن به دانشگاه مورد عل ...

اصلا طلا ندارم برام هیچی نمیخرن🤕

کتابخونه حرم امام رضا میخام ثبت نام کنم اگه بزارن برم

ممنون که درک میکنی ان شالله به روز من نیوفتی