الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در استانه مهاجرتم دوستام که رفتن حالشون خوب نیست و صادقن باهام و شرایطی که داشتند برای رفتن و اون دلایل رو من ندارم شرایطی که تحمل کردند هم در توان من نیست چون ایران شرایطم خوبه تو انتخاب مقصد به شدت مرددم و قصدم مهاجرت دائم نیست اگه برم و برگردم از نظر مالی و موقیتی خیلی عقب میفتم وقتی برگردم برای همین فعلا تردید دارم مکه اینکه ایران ازدواج کنم و انقدر راضی باشم که قیدشو بزنم و...
میرم با کله ام میرم اینحا به جز خانوادم دلخوشی ای ندارم
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
خب به نظر من اونور آنچنان هم کشور رویا ها نیست سختی خیلی زیاد داره،خواهر خودم بهمن ماه رفت زود هم شغل مناسب با درامد بالا پیدا کرد ،اما دوام نیاورد هم دوری از خانواده هم اینکه واقعا اون چیزی که فکر میکرد نبود ،شهریور داره برمیگرده
بمان و پس بگیر 🥰 در استانه مهاجرتم دوستام که رفتن حالشون خوب نیست و صادقن باهام و ش ...
میشه بگی شرایطتت از چه نظر خوبه شغلی؟