2777
2789
عنوان

نی نی سایت رو مسخره کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 88 پست

تبلیغات منفیه اتفاقا کاربرا بیشترم میشن  حالا انگار بقیه شبکه های تبادل نظر چی داره اینجا نداره 

فیل.   تر میشد نت نبود و فقط داخلی بود همه اومدن اینجا یادشون رفته اونروزا رو 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درک  دیگه شوهرکردن ،  زاییدنشون تموم شد ، از دسشویی رفتنشونم کلیپ دادن  الان موض ...

از بس خودشون همش در حال عشق و حالن و پول در اوردن ک مسخره میکنن در و دل مردم رو

و جز خاله زنک و ....چیزی خطاب نمیکنن 

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

[QUOTE=302010068]کلا این روزا با همه چی تولید محتوا ممیک نن خب اکثرا تاپیک های سم رو میذارن و طبیعیه ک مسخره کنن ، با ک ...[/QUOTE

یکی گذاشته من زشتم امده نام کاربریشم نشون میده

یکی داره از کارهای جاریش میگ ک چکاراکرده داره مسخره میکنه

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗