2777
2789
عنوان

تجربه لانه گزینی داشتین؟

191 بازدید | 10 پست

الان ۳ روز به موعدمه هنوز ولی رو دستمال ترشح و خون قهوه ای مانند دیدم دیگه چیزی نیومد 

لک لانه گزینی با ترشح هست؟ 

من ادم لک نبودم هیچ وقت

ارع،احتمال داره حامله باشی

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز ۲۸ سیکلم از ظهر تا عصر لکه های خفیف داشتم فکر میکردم قرار پریود بشم اخه من همیشه لک داشتم قبل پریود اما قطع شد اصلا فکر نمیکردم باردار باشم‌پنج‌روز گذشت پریود نشدم بی بی چک‌مثبت شد

خدای مهربونم شکرت ...شرمنده مهربونیات هستم 😍❤️
من روز ۲۸ سیکلم از ظهر تا عصر لکه های خفیف داشتم فکر میکردم قرار پریود بشم اخه من همیشه لک داشتم قبل ...

ای جان چه عالی عزیزمممم😍 

من ذهنم درگیرش شد بدبختی نه خون میاد نه این لکه ها از بین میره

میدونی چرا درگیرشم چون میخوام اگه پریوده وقت دکترمو فیکس کنم به زورم وقت میده 

خب دکترم بری باید پریود بشی،با لکه نمیشه ک

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
خب دکترم بری باید پریود بشی،با لکه نمیشه ک

اره ولی دکتر من دارو هارو میگه از روز ۵ پریود شروع کن معمولا به خاطر همین میگم از الان به فکر باشم وقت دارم پیشش ولی خیلی دیر میشه اگه الان پریود باشم

ای جان چه عالی عزیزمممم😍  من ذهنم درگیرش شد بدبختی نه خون میاد نه این لکه ها از بین میره

منم محرک استفاده میکردم عزیزم ...با اینکه تنبلی داشتم اما جوری نبود که لکه ببینم و قطع بشه ...ان شاءالله که بارداری باشین عزیزم ...روز موعدتون ان شاءالله پریود نشدین بی بی استفاده کنین

من برعکس اون ماهایی که عجول بود قبل موعد حتی بی بی چک میگذاشتم اون‌ماه که باردار بودم اینقدر ناامید بودم پنج روز صبر کردم 

منم محرک استفاده میکردم عزیزم ...با اینکه تنبلی داشتم اما جوری نبود که لکه ببینم و قطع بشه ...ان شاء ...

ای جان من خیلی وقته دیگه بی بی چک استفاده نمیکنم اولای اقدام دم به دقیقه بی بی میزدم و میخورد تو ذوقم الان نمیزنم اصلا مگه اینکه نیاد که همیشه هم سر تایم اومده 

ای جان من خیلی وقته دیگه بی بی چک استفاده نمیکنم اولای اقدام دم به دقیقه بی بی میزدم و میخورد تو ذوق ...

خودمم تجربه دارم عزیزم اوایل سریع استفاده میکردم ناامیدم‌نمیشدم میگفتم صبر میکنم مثبت میشه🤦‍♀️ بعدش دیگه آدم صبور میشه منم مدت ها بود بی بی چک استفاده نکرده بودم به همسرمم تاکید کردم یدونه ببشتر نخریا😁 ولی خدا خواست همون ماهی که ناامید بودم باردار شدم اخه محرک استفاده کرده بودم دیر رفته بودم برای سونوگرافی فولیام کیست شده بودن اصلا باورم‌نمیشد باردار باشم

چون سابقه ندارین برای لکه بینی ان شاءالله که باردار هستین عزیزدلم😍 من بخاطر تنبلی تخمدان دیگه عادت کرده بودم به همه مدل لکه بینی پریود نشدن دیر پریود شدن