2777
2789

وااای من دیکه از دستش کلافه شدم ۷سال عروسشم یا  هنوز اخلاقم دستش نیومده یا خودشو ب کوچه علی چپ میزنه،موضوع از این قراره تا هرجا عروسی عقد .... خلاصه یه مجلسی میشه هیمیگه تو چرا سرویس عروسیتو ننداختی،هزاران بار بهش گفتم من همه جا دوست ندارم سرویس طلامو بندازم بعضی جشنا سرویس طلا میندازم بغضی اوقات سرویس نقره ،گاهیم نه خودم زنجیر پلاک طلا دارم همونو میندازم گردنم،فقط میخواد جلو فامیلاش کلاس بزاره بگه اره عروس من سرویس عروسیشو داره همیشه میگم اصلا مگه به دیگران مربوطه من دارم یا فروختم هر سری این کارو تکرار میکنه خداییشگاهی فکر میکنم کمبود داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هروقت میرم مراسم با خانواده شوهر سعی میکنم هرچی طلا خریدن استفاده کنم اونا فامیلای خودشون ب ...

اخری سر بلندی مگه،طبق عرف برام نشونوحلقه سرویس برداشتن هنر که نکردن منو خونه بابام کلی طلا داشتم ب چشمش نیومد

خخخ کاش ما داشتیم میپدشیدیم . من خاهرشوهرم چشم دیدن نداره ک طلا بپدشم

اصلا با پوشیدن مشکل ندارم ولی یه جاهایی دوست دارم نقره بندازم میدونه نقرهجات دوست دارم بازم میگه

اخری سر بلندی مگه،طبق عرف برام نشونوحلقه سرویس برداشتن هنر که نکردن منو خونه بابام کلی طلا داشتم ب چ ...

منم مجردی طلا زیاد داشتم

ولی سمت اونا رفتنی هرچی اونا خریدن استفاده میکنم

خوشحال میشن

منم حساسیت خاصی ندارم

منم مجردی طلا زیاد داشتم ولی سمت اونا رفتنی هرچی اونا خریدن استفاده میکنم خوشحال میشن منم حساسیت ...

خوشبحالت این رو مخمه ،کلا عادت داره زیاد کیلیده، مثلا شوهرم میگه من تا دیروقت سرکارم نمیرسم بیاااام کلی دلیل میاره اخر سر داریم میریم میگه فردا منتظرم 😒