2777
2789
عنوان

فرجام خواهی طلاق در دیوان

912 بازدید | 19 پست

تجدید نظر به نفعم شد 

اعتراض زد رفت دیوان 

الان دیوان ابلاغیه داده حکم شاد کرده ولی ابلاغش نیومد برام تو سایت نوشته رای مورد اعتراض ابرام شد یعنی چی؟ بنفع من شده یا اون؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون رایی که رفته دیوان و بهش اعتراض شده  اون رای توسط دیوان تایید شده

چون شوهرم رو رای تجدید نظر اعتراض زده بود که به نفع من شده بود رای یعنی رای که به نفع من شده بازم تاییدش شده درسته؟؟؟؟؟ 

چون شوهرم رو رای تجدید نظر اعتراض زده بود که به نفع من شده بود رای یعنی رای که به نفع من شده بازم تا ...

اره

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
یه دنیا ممنون تو اینترتم سرچ کردم همینو گفته بود چون هنوز ابلاغش واسم نیومده خدایااا شکرت از دستش را ...

خواهش میکنم عزیزم 

انشاءلله عاقبت به خیر بشید

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
واسه من 5ماه شد واسه دوستم 6 ماه شد صبر داشته باش میاد 

عزیزم شما تو سامانه ثنا نوشته ابرام شد ، رای صادر شد؟ ابلاغیه شم اومد؟ میگن باز بعد یه ماه دیگه رای میاد

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
عزیزم شما تو سامانه ثنا نوشته ابرام شد ، رای صادر شد؟ ابلاغیه شم اومد؟ میگن باز بعد یه ماه دیگه رای ...

اره ابلاغیه اشم اومد حالا یه ماه که چیزی نیست درقبال سه سال که بدبختی کشیدم