2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 31 پست
نه مسموم نشدم خب گفتن آزمایش هم بدی تا موعدت نگذره هیچی نشون نمیده 

کی گفته؟؟وقتی آزمایش تیتربتا بدی،عددش مشخص میشه،بارداری تازه باشه عددش کمه،

انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید
یعنی یکی روز بعد بزنم okمیشه

اره از یک تا ۷ روز میگن نشون میده

واسه بعضیا همون اولین روز واسه بعضیا دیرتر

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته؟؟وقتی آزمایش تیتربتا بدی،عددش مشخص میشه،بارداری تازه باشه عددش کمه،

یعنی فردا برم ازمایش بدم؟؟

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
یعنی فردا برم ازمایش بدم؟؟

چندروز مونده ب موعدت؟اگه بگی تیتربتا اره,ازمایششم آزاد نزدیک ۲۰۰تومن بود ماه پیش دادم

انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید
چندروز مونده ب موعدت؟اگه بگی تیتربتا اره,ازمایششم آزاد نزدیک ۲۰۰تومن بود ماه پیش دادم

۳ روز

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
سلام عزیزم ۸ روز بعد مال من مثبت شد

الان بی بی چک زدم یه حاله خیلی کمرنگ افتاد به مامانم نشون دادم میگه نه حاله نیس نمدونم چیکار کنم 

سلام عزیزم ۸ روز بعد مال من مثبت شد

ای جونم خدا حفظش کنه انشالله براتون

چیکارکردی!؟

بی بی چک گزاشتم یه حاله افتاده خیلی خیلی کمرنگه

دوباره تکرار کردی

اره دوبار زدم حاله افتاد عکسش هم نمیاد تو سایت