2777
2789

صدای بلند

کسی که بلند حرف بزنه

جدیدان اینطوری شدم  

منی که عاشق اهنگ گوش کردنم جدیدان تو ماشین با صدا بلند یکم بزارن میره رو مخم عصابم بهم میریزه دلم میخواد داد بزنم

عصابم ضعیف شده؟

اصلاا قبلا اینطوری نبودم به هیچ عنوان

19 سالمم بیشتر نیست  

کلا صدا رو مخمه هر صدایی

احیانا کنکور ندادی؟؟

ذهنت درگیر یه مسئله‌س باعث شده روانت به هم بریزه... هرچیزی میره رو اعصابت

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

منم اینطوری شدم نمبدونمم بخاطرچیه

این مدت روفشارنبودی ؟‌ 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احیانا کنکور ندادی؟؟ ذهنت درگیر یه مسئله‌س باعث شده روانت به هم بریزه... هرچیزی میره رو اعصابت

چرا دادم

نهاییامم تر زدم چند تا افتادم

همش با مامانم تو خونه دعوا دارم سر کوچیکترین مسائل

ولی این صداعه خیلی عجیب بوده واسم من اصلا حساس نبودم ب صدای بلند

الان یکی بلند حرف بزنه دلم میخواد بزنم تو دهنش 

چرا باابا هر روز تو فشارم از هر طرف

خب بخاطرهمینه فشارزیادی اینجوری میکنه ادم سرکوچیک ترین چیزاهم ممکنه عصبی بشه 

سعی کن بهش پروبال ندی تامیتونی مشغول کن خودتو 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
من تازه 18 سالگیمو تموم کردم طبیعیه؟

آره بابا طبیعیه من ۲۰ سالمه یکی بلند عطسه میکنه دلم میخواد بکشمش

رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...
خب بخاطرهمینه فشارزیادی اینجوری میکنه ادم سرکوچیک ترین چیزاهم ممکنه عصبی بشه  سعی کن بهش پروبا ...

هعی اینم یه مشکل دیگ

مامانم خیلی کنترل گره جدیدان تنها ک میرم بیرون همش حس میکنم یکی داره تعقیبم میکنه

شبا یکم میترسم بخوابم

اینم یکی دیگ از اختلالام عالیه اصن

هعی اینم یه مشکل دیگ مامانم خیلی کنترل گره جدیدان تنها ک میرم بیرون همش حس میکنم یکی داره تعقیبم می ...

قشنگ حستو میفهمم تجربه داشتم خودم 🥲

خوبه باز میتونی تو بیرون تنها بری 

سعی کن خیلی توش غرق نشی تو ایندت تاثیربد نذاره خدایی نکرده 

ببین تا میتونی باهاش بحث نکن ازیکی که ازش حرف شنوی داره میتونی بگی باش صحبت کنه. بحث کردن فقط همه چیزو بدتر میکنه عصاب خودتم بدتربهم میریزه من همه رو تجربه کردم حرفیو بی تجربه  نمیزنم

چرا دادم نهاییامم تر زدم چند تا افتادم همش با مامانم تو خونه دعوا دارم سر کوچیکترین مسائل ولی این ...

همین دیگه.. حال کردی چه زود تشخیص دادم چته😂😂😂

مشکلت همینه... کنکور دادی و الان در بی اعصاب ترین حالت ممکنی💔 غصه نخور این نیز بگذرد😁💛

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
گوش شنوا نداره اصلا هعی

پس تنهاراهت اینه که تاحدممکن بحث نکنی 

میگذره ایناهم خیلی زود