2777
2789
عنوان

بنظرتون دو هفته بس است ؟؟

96 بازدید | 6 پست

برای خواندن واسه آزمون استخدامی 

دوهفته خوبه؟؟ 

فقط خلاصه بخونم ؟؟

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
من خلاصه ها رو خونده بودم ولی سوالا جوری بود که عین کلمه ی جاافتاده رو باید میدونستی. من قبول نشدم

اخه یکی از آشناهام قبول شده میگه من فقط خلاصه خوندم 

میگه وقت نذار برا کل کتاب

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فرصتشو داری و برات مهمه سعی کن حداقل روخوانی کنی

دو هفته کافیه؟؟؟ بنظرتون ؟؟

واقعیتش نه خیلی کمه

ممنون 😥😥😥😥