2777
2789
عنوان

سگ خونگی و بارداری

587 بازدید | 16 پست

شنیدم میگن سگا بارداری و زود تشخیص میدن و خیلیم مراقبتن توی دوران بارداری کسی بوده تجربه داشته باشه چجوری از روی رفتار سگتون با خودتون فهمیدین که باردارین؟

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیدترین راه تشخیص بارداری که تو نی نی سایت گفته شد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

تو بهمن ماه بود تو خیابون یه توله سگ گرسنه اوردم تو خونم سگ خودم اولش متوجه نشد چون خیلی شیطون بود ولی اون  یکی سگه ک اوردم همش میومد سرشو میذاشت رو دلم و بو میکشید ... سگ خواهرشوهرمم تا اومد بغلم هی شکممو لیس میزد ولی سگ خودم دیر متوجه شد ... بعد یه هفته بی بی چک زدم مثبت بود 

برای رویاهات بجنگ 

جدیدترین راه تشخیص بارداری که تو نی نی سایت گفته شد

اخه رفتارش چند روزه عوض شده بیبی هم زدم منفی بود گفتم شاید اون زودتر فهمیده الان بیبی نشون نده برام تو اقدامم هستم

تو بهمن ماه بود تو خیابون یه توله سگ گرسنه اوردم تو خونم سگ خودم اولش متوجه نشد چون خیلی شیطون بود و ...

سگ منم تازگیا خیلی میاد لم میده رو شیکمم انشاالله که باردارم😍

برای مراقب ک میگین کلا سگ مراقبه صاحبشه سگ من کلا وقتایی ک من یا همسرم مریض میشدیم یا حالمون بد بود همش میومد سرشو میذاشت رو پاهامون و ناراحت بود تو بارداری هم همینطور تا متوجه بارداریم شد یه گارد عجیبی نسبت به اطرافیان گرفت 

برای رویاهات بجنگ 

برای مراقب ک میگین کلا سگ مراقبه صاحبشه سگ من کلا وقتایی ک من یا همسرم مریض میشدیم یا حالمون بد ...

دقیقا خیلی زود متوجه همه چی میشن 

اخه رفتارش چند روزه عوض شده بیبی هم زدم منفی بود گفتم شاید اون زودتر فهمیده الان بیبی نشون نده برام ...

از‌موعدت گذشته؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
از‌موعدت گذشته؟

قرص دوفاستون میخوردم چون پریودم خیلی بهم ریختست ۲۴م اخریش بود تا ۱۰روز بعدش باید پریود بشم الان هفت روزه گذشته دردای پریودی میاد سراغم ولی نمیشم اون ماهی هم فکر کردم باردارم چون خیلی طول کشید بعد از قرص که پریود شدم فکر میکردم حاملم نبودم این ماهی گفتم تا ۱۰ ۱۲روز نگذره نمیرم ازمایش بیشتر افسردگی میگیرم منفیه که اینجوری شد رفتار سگم به شک افتادم باز بیبی گذاشتم منفی شد 

قرص دوفاستون میخوردم چون پریودم خیلی بهم ریختست ۲۴م اخریش بود تا ۱۰روز بعدش باید پریود بشم الان هفت ...

اهان،ایشالا که خیره،ی بار وسط سیکلت مثلا۱۲برو سونو ببین فولیکول ها چقدین وروز تخمکگذاریتو معلوم کن،و همون حوالی رابطه داشته باش.زیر شکمتم از بعد پریود تا شب۱۴با روغن سیاه دونه ماساژ بده و شب ببندو بخواب،اگه توسنتی ورزش و پیاده روی حتمابکن خیلی خوبه،من وقتی میرم باشگاه سرموعدپریود۲۸روز میشم ولی وقتی نرم تا۳۵روزم میشه

اهان،ایشالا که خیره،ی بار وسط سیکلت مثلا۱۲برو سونو ببین فولیکول ها چقدین وروز تخمکگذاریتو معلوم کن،و ...

ما کلا تو خانوادمون ارثیه من تازه هرماه میشم عمه هام سالی دو یا سه بار