2777
2789
عنوان

سل فری رو کی باید انجام بدیم؟

884 بازدید | 12 پست

سلام دوستان
من الان 8 هفتم دکتر برام 25 ام سونو NT نوشته
سل فری هم میخوام بدم حتماً باید بلافاصله بعد سونو باشه؟
یا میشه چند روز بعد رفت؟
بهم هم ربطی داره اینا؟

بعد از سونو 12 هفته برو. تاخیر ننداز. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلفری رو از هفته ده می تونی بری ولی هر چی جنین بزرگتر باسه احتمال خطا تو ارمایش کمتر میشه

شما اول سونو ان تی برید با جواب سونو برید ازمایشگاه برای سلفری ، ازمایشگاه برگه سونو رو لازم داره

و اینکه جوابش سه هفته طول می کشه 

بهتره بعد از سونو ان تی فرداش یا پس فرداش بری ارمایشگاه

اما واجب نیست مثل ازمایش ان تی تا ۲۴ ساعت بعد از سونو ان تی حتما بری ارمایشگاه!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
سلفری رو از هفته ده می تونی بری ولی هر چی جنین بزرگتر باسه احتمال خطا تو ارمایش کمتر میشه شما اول س ...

مرسی عزیزم از راهنماییت
من سل فری بدم دیگه آزمایش ان تی لازم نیست؟

مرسی عزیزم از راهنماییت من سل فری بدم دیگه آزمایش ان تی لازم نیست؟

نه یا ان تی میدی یا سلفری

اگر سنت بالای ۳۰ هست بهتره سلفری بدی چون ان تی الکی ریسک بالا میزنه استرس میده 

اگر زیر سی سال هیتی رفتی ان تی دادی و‌عدد ان تی کم بود مثلا یک و دو دهم می تونی ازمایش ان تی بدی

و اگر در کل ادم وسواسی هستی همون سلفری اولش بده خودت راحت کن جنسیت رو هم بهت می گه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
نه یا ان تی میدی یا سلفری اگر سنت بالای ۳۰ هست بهتره سلفری بدی چون ان تی الکی ریسک بالا میزنه استرس ...

بالای سی ام و وسواسی پس بهتره سل فری بدم
ممنونم عزیزم

سلام خانمی. تو سرچ تاپیکهات رو خوندم‌. به سلامتی بارداری. منم قلب جنینم تو هفت هفته و دو روز متوقف شد. البته طبق پریودی ۹ هفته و سه روزم بود. خونریزیمم متوقف شد و هیچی دفع نشد.میخوام برم بیمارستان‌ برا سقط. شما کورتاژکردی آخرش؟ بعدش راحت باردار شدی؟

سلام خانمی. تو سرچ تاپیکهات رو خوندم‌. به سلامتی بارداری. منم قلب جنینم تو هفت هفته و دو روز متوقف ش ...

اره عزیزم من کورتاژ کردم
بعد از سه ماه اقدامم دوباره باردار شدم
الان هفته 11 ام