2777
2789
عنوان

زخم شقاق (درمان)

8084 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خواستم تجربیاتم رو به اشتراک بذارم شاید به درد کسی بخوره.... من دو تا زایمان طبیعی داشتم و سر همین بواسیر شدید گرفتم...ولی مشکل حادی نداشتم...تا اینکه هشت ماه پیش از ناحیه واژن و مقعد خارش شدید گرفتم....رفتم دکتر زنان و آزمایش پاپ اسمیر دادم و قارچ داشتم که با مصرف پماد و دارو قسمت واژنم خوب شد ولی خارش پشتم هم چنان ادامه داشت...داروهای کلوتریمازول از هر مدلی شو بگید داخل مقعدم استفاده کردم ولی هیییییچ فایده ای نداشت....از خارش مقعد گریه میکردم شب از خارش بیدار میشدم ..خیلی بد بود خیلی 😭 تا اینکه رفتم پیش دکتر خوبم که فوق تخصص گوارش هستن....گفت زخم شدید شقاق گرفتی و فقط یه صابون گلیسیرینه دیترون بهم داد گفت هر موقع خارش داشتی خودتو باهاش بشور حتی روزی ده بار...و کپسول سلکسیب هر دوازده ساعت و کپسول آناهیل که آناناس هستش برای بهبود زخمم روزی یک عدد....همین....گفت پماد به هیچ عنوان استفاده نکن ..... خدا خیرش بده من که خوبه خوب شدم و ازین خارش مرگبار نجات پیدا کردم....امیدوارم همه خوب بشن 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده  کاش منم خوب بشم 😭😭😭😭 همین الان دوباره کلی خونریزی داشتم

عزیزم خوب میشی...خونریزی برای یبوسته....بهم گفت اگر که میخوای دوباره به این روز نیوفتی آب فراوووون و سبزیجات و میوه زیاد بخور و گفت پیاده روی توی درمان معجزه می‌کنه غافل نشو....و گفت غذاهای تند و ناسالم هم تحریکش می‌کنه.....برای خونریزی همین آناهیل خوبه خیلی 

عزیزم خوب میشی...خونریزی برای یبوسته....بهم گفت اگر که میخوای دوباره به این روز نیوفتی آب فراوووون و ...

خیلی داغونم 

مقعدم از شدت درد نبض میزنه و گریه میکنم 

من اصلا تو بارداری و بعدش اینجوری نبودم ، بخاطر اعصابم اینطوری شدم 

تازه شروع کردم میوه و سبزیجات میخورم

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔

سلام  من درد و خونریزی شدیدی به خاطر شقاق دارم .میشه اسم کامل دکترتون رو بگید .من می‌خوام بدون جراحی خوب شم .و اینکه شما هم خونریزی داشتید یا فقط خارش بود .خواهش میکنم جواب بدید .درد امانم،رو بریده