2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگفتن میان دوپایه اسمش جهشیه اما تیزهوشان یک سال رو در دوماه تمام میکنن و شهریور امتحان ترم اخر ...

ربطی به تیزهوشان نداره،تمام مدارس میتونی همین کار رو انجام بدی،شهریور بری امتحان بدی،اسمش جهشیه ،منتها فقط پایه دوم تا پنجم ابتدایی،هشتم و یازدهم رو میتونی این کار رو انجام بدی،فرقی نداره چه مدرسه ای باشی

ربطی به تیزهوشان نداره،تمام مدارس میتونی همین کار رو انجام بدی،شهریور بری امتحان بدی،اسمش جهشیه ،منت ...

میتونم دوازدهمو عادی بخونم تابستان سال بعد تیر و مرداد رو بخونم و پایه دوازدهم ترم اخرشو شهریور بدم ؟

میان دوپایه همونی نیست که میگن بجای دوسال که داری دوتا سطح درسی  میخونیم بجاش همشونو توی یکسال ...

نه،توی یکسال دو تا پایه رو بخونی دیگه منسوخ شده،ممنوعه،شما میتونی مثلا پایه سوم ابتدایی رو تموم کردی،تیر ماه و مرداد ماه همون سال چهارم رو بخونی،شهریور بری امتحان بدی،قبول شدی سال بعد میری پنجم

منتها شرایطش سخته،آزمون هوش میگیرن ،ینی شما اگه همه درسارم قبول بشی،آزمون هوش رو از شانس یک نمره کم بیاری مردود میشی

من خودم پایه هشتم رو جهشی خوندم،اما الان اگه برگردم به عقب دیگه اینکارو نمیکنم و به کسی توصیه نمیکنم حقیقتا

نه،توی یکسال دو تا پایه رو بخونی دیگه منسوخ شده،ممنوعه،شما میتونی مثلا پایه سوم ابتدایی رو تموم کردی ...

خب الان میگید پایه سوم رو که خوندی میتونی سال کلاس چهارم رو بری شهریور ترم آخرشو بخونی!

خب من میتونم توی همون مدرسه عادیم بگم بجای دوسال همه کتابامو توی یکسال بخونم؟

پایه دوازدهم نمیشه عزیزم،ممنوعه اگر دهم هستی ،الان تو تیر و مرداد میتونی کتاب های ۱۱ رو بخونی ،شهریور امتحان بدی،در ضمن باید زودتر با مدرسه صحبت کنی تو امتحان هوش هم اسمتو ثبت کنن،اگر یازدهم هستی خیر نمیشه

خب الان میگید پایه سوم رو که خوندی میتونی سال کلاس چهارم رو بری شهریور ترم آخرشو بخونی!

مثال زدم،نوشتم سوم ابتدایی عزیزم،مگه شما ۱۲ دبیرستان رو نمیگی؟ دبیرستان کلا سه ساله،۱۰/۱۱/۱۲چهارمش کجا بود