2777
2789
عنوان

فقط مادر شوهر و خواهر شوهر ☺😚

486 بازدید | 19 پست

یعنی تاپیک فقط باید مادر شوهر خواهر شوهر باشه ک بیاین😒

نی نی سایت پرشده از کارشناسای مشکلات زناشویی و روابط و اجتماع و ...

عجب عجججب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین طبیعیه ما بیشتر توی این چیزا نظراتمون مشترکه

میدونم باید چیکار کنیم چی بگیم

ولی خب تعداد کمی میدونن ک مثلا این سونو تفسیرش چی میشه یا واسه کنکور باید چیکار کنیم و این چیزا

یا هرسوال دیگه ای

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
خب ببین طبیعیه ما بیشتر توی این چیزا نظراتمون مشترکه میدونم باید چیکار کنیم چی بگیم ولی خب تعداد ک ...

کلا ما زنا مردیم واسه درد و دل و یکی بیاد بگه اره حق با توعه و خواهرشوهرت مشکل داره و ...

یکی ازمایششو میاره میگه بچه ها ب نظرتون من سرطان دارم 😐😐😐

کلا ما زنا مردیم واسه درد و دل و یکی بیاد بگه اره حق با توعه و خواهرشوهرت مشکل داره و ... یکی ازمای ...

اره دیگه خودت جواب خودتو دادی😁

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
آها راسی جاری هم هست گمونم نشون دهنده اینه که اغلب هوش اجتماعی کمی داریم 

وقتی فقط دغدغمون حرفای خواهرشوهر و جاری و هر ننه قمریه چ توقعی باید ازمون بره😐🤲

اینارو ب خودمم میگما (کسی جبهه نگیره)

وقتی فقط دغدغمون حرفای خواهرشوهر و جاری و هر ننه قمریه چ توقعی باید ازمون بره😐🤲 اینارو ب خودمم می ...

خب همین مصداق هوش اجتماعی پایین هست 

وقتی برای روابطمون حساسیت بیش از حد به خرج بدیم اتفاقا بیشتر دچار کشمکش میشیم 

دقیقا حرف دل منو زدید 

اتفاقا دیشب میخواستم یه تاپیک بزارم که چرا فقط مشکلات زناشویی ، مثلا خانم تاپیک زده که چون از مارشوهرم ناراحت بودم با وجود اینکه شب جمعه اس اما نرفتم پیش شوهرم بخوابم خب حالا مثلا من یا دیگری چه جوابی به این خانم داریم بدیم 

یا دائم از مادرشوهرا بد میگن چرا نمیگن شاید خود عروس بد میکنه بد حرف میزنه 

نی نی سایت که باز میکنیم همش نوشته مادرشوهرم بدِ به پسرش میگه طلاقم بده خواهرشوهرم اینو گفت 

خب اگه همه بد هستن بشینید سر زندگی خودتون نرید اونجا که دعواتون نشه

نی نی سایت که باز میکنیم همش نوشته مادرشوهرم بدِ به پسرش میگه طلاقم بده خواهرشوهرم اینو گفت  خ ...

همشونم خودشون مظلوم جلوه میدن 😒

عروسای خوبی ک گیر خانواده بد افتادن 

ای بابا طفلکیا😐

والا عروس ما توهین کرد بد رفتار کرد بی احترامی به خانوادم کرد خیانت کرد ، اما با این اوصاف ما هیچی نگفتیم فقط واگذارش کردیم  بخدا . به والله قسم همون عروس میاد میگه مادرشوهر و خواهرشوهرم بَدن خب تو خودت بد کردی ما سکوت کردیم . احساس میکنم نی نی سایتم چشم و هم چشمی شده همه میگن شوهرم خیانت کرد و خانواده شوهر بد میدونن . آقا تو خوب باش 

چرا باید عروس بد باشه چرا باید تفرقه بندازه چرا باید پسر رو از مادرش دور کنه . هستن مادرشوهرای بد خودم به چشم دیدم ولی واقعا عروسام بد میکنن 

اما حالا شب جمعه شماهایی که تاپیک میزنید به ما که از سر بی حوصلگی میایم یه نگاهی به این سایت بندازیم چه ربطی داره . ترو خدا به خودتون بیاین