بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه دلت بچه خوش اخلاق و آروم میخاد به هیچی فکر نکن شده از شر جماعت یک سر و دو گوش در امان بمونی تنها باش اما در آرامش 🖐️ موزیک خوب بزار جنین صداها رو میگیره باهاش حرف بزن
لالایی بخون براش
وای دلم بچه خواست 😍😁
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
خیلی بدم میاد از ادمای بخور بخواب تحرک باعث سرحالیم میشه
اره اصلا نگران بچه نباش هرچی فعال تر بهتر چون خون رسانی ب جنین بهتر در نتیجه زایمان راحتتره و بعد زایمان میتونی راحت خودتو جمع و جور کنی تازه وزنتم زیااد بالا نمیره
میگم وقتی میشینی پاهاتو دراز نکن و رو هم نزار که کله بچه ات کج میشه.تجربه خودم. میگم اگه میخوای زایمان راحت و طبیعی بدون پاره گی داشته باشی .وارد ماه نهم که شدی. هرروز صبح نصف استکان روغن زیتون بصورت ناشتا میل کن و روی پاهات و بصورت نشسته جارو بزن و تو حیاط با دست لباس بشور تا بچه بیاد تو لگن و رحمت نرم بشه. و شب قبل خواب سه قاشق روغن زیتون بخور. و اینکه اگه قند حاملگی نداری از ماه نهم صبحانه آن رو مربا و کره بخور. و اینکه روغن زیتون به اندازه ی سرم تو واژنت با سرم تزریق کن .رحم نرم میشه. و بدون کوچیک ترین پاره گی یا قیچی شدن. زایمان میکنی. تجربه خودم برای دوتا زایمان. من خداروشکر. بهترین زایمان رو داشتم. نه افتادگی رحم. نه پارگی. نه گشادی واژن.دوتا بچه آوردم ولی واژنم گشاد نشده. اینارو ی ماما بهم گفت. منم حرفشو برای هر دوتا بچه هام گوش دادم. و نتیجه خوبشم دیدم.