2777
2789

صبح همگی بخیر و شادی 

سوالم اینه؛ تو جوجه گردان فرهای خونگیتون تا حالا جوجه درست کردید؟ دود کبابش خونه تونو برنداشته؟ و چند دقیقه یا ساعت طول کشیده تا جوجه مغز پخت بشه؟

والا کباب رو منقل و تو کباب پز که دود همه جا رو برمیداره تو فر چطوره؟ مشکلم الان فقط دودشه ممنون میشم راهنماییم کنید.

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  پر از دود میشه خونه  مزش خوبه.  ولی حدود یکساعت و نیمم میشه.

واقعا؟ با اینکه شعله گریل روشنه بازم دود زیادی داره؟

فکر میکردم چون منقل و کباب پز چکه اب و روغن کباب میریزه رو زغال و اتیش دودش زیاده پس با اتیش از بالا هم فرق نداره و دود خونه رو برمیداره.

ممنون که جواب دادی

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  
من توسترو گذاشتم توتراس اونجا میپزم

من گازم تو اشپزخونه است وگرنه خونمون ویلایی و کلی حیاط داریم گازو نمیتونم تکون بدم  

واقعا؟ با اینکه شعله گریل روشنه بازم دود زیادی داره؟ فکر میکردم چون منقل و کباب پز چکه اب و روغن کب ...

عزیزم. با جوجه گردان هم چکه میکنه داخل فر و اونم زیاد دود میکنه همچنین اگ سینی فر پر اب کنی بزاری زیرش تا جوجه خشک نشه چن برابر دود میکنه.