2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میری بعد آمپول میزنن و القای درد مصنوعی زایمان میکنی . ولی پیاده روی کن شاید دردت بیاد 

نمیخوام القا بشم میخوام دردم بگیره هر روز پیاده روی و ورزش میکنم

بهترین روش الان اینه که قدم های بلند برداری پله ها رو دو تا یکی قدم بردار البته در مورد پله خیلی به خودت فشار نیار و یه روش خیلی خوب اینه که یه جارو دستی برداری و خم شی خونه رو جارو دستی بکشی این مدل باعث میشه سر بچه وارد لگن بشه و بیاد پایین و نزدیکی حتما داشته باش چون باعث نرم شدن دهانه رحم میشه

سلام عزیزم من وقتی زایمان کردم 40هفته وسه روز بود روز قبل زایمان رفتم دکتر دکتر برا فرداش تایم دادکه برم بیمارستان آمپول درد بزنن تا دردام شروع شه ولی بهم گفت تاشب دولیوان شربت زعفران غلیظ درست کن بخور من ساعت 12شب دردام شروع شد وتا صبح فک کنم پنج سانت رحمم بازشده یود دیگه نیازی به آمپول دردنبود پروسه زایمان خودش به طور طبیعی جلو رفت درحین دردام هم ازاین شربته میخوردم.

حالا شما با دکترت مشورت کن که برات ضرر نداشته باشه اگه تایید کرد استفاده کن   چون من اونموقع سنم کم بود و بیماری خاصی نداشتم شاید برای یکی بد باشه