2777
2789

سلام دوستان

امروز چقدر نفرینش کردم شوهرمو واقعا پشیمونم همش درحال چرت زدن بود منم دخترمون 16 ماهشه همش دلش بازی میخواست بشدت کمرم درد میکرد هرچی گفتم پاشو بابچه بازی کن هوا گرمه نمیشه ببریمش بیرون اونم گفت بزار واسه خودش بازی کنه بیا استراحت کن وااای مثل سگ شدم اونقدر فوش دادم که خداروشاهده حتی یک کلمه نگفت آخرش من و دخترم خوابمون برد بیدارشدم دیدم پذیرایی رو جمع و جور کرده و پوره ی سیب زمینی درست کرده و بهم گفت چون میدونم پریودی هیچی نگفتم تا حالت بدتر نشه خدایا منو ببخش حلالم کن خیلی ازش خجالت کشیدم 

خاک بر سرم لعنت به این دوران پریودی که منو سگ میکنه😔😔😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم کنترل کن خودتو فقط مگه تو اینطوری میشی

وای باورکن هزار بار از قبلش برنامه ریزی میکنم که خودمو کنترل کنم نمیدونم چرا همش گند میزنم این دوران و کنترلمو بی خود و بی جهت از دست میدم😔😔😔

متنفرم از این تیپ تاپیک ها 

بابا پریودی که باش 

مگه دفعه اول هست که غافلگیر شدی و پرخاشگر

کنترل کنید خودتون رو 

همین کارها رو می‌کنید که میگن عقل زنها کمه 

حالا همه میان در مورد هورمون ها واسه من سخنرانی می‌کنن

باید بلد باشید مدیریت کنید