2777
2789
عنوان

خدایا خسته شدم 🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 30 پست

چقدر پارسال منی،🥲 من پارسال این  موقع برا بار پنجم تو سیکل ای وی آف بودم و  بعد ده سال ناامیدی الان دوقولوهام پیشم خوابیدن هیچوقت از رحمت خدا ناامید نباش یه جایی یه جوری دستتو میگیره که ذوق مرگ میشی برات بهترین ها رو آرزو میکنم

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه درد کشیده ام مثل خودت.مشکل داشتم من.شما مشکلی ندارین؟الهی بحق فاطمه زهرا زودی خبر بارداریتو ب ...

من چندسال اول بخاطر فیبروم بود جراحی کردم ولی الان تقریبا بی علت هردو سالمیم نزدیک به ۷ سال میشه

من چندسال اول بخاطر فیبروم بود جراحی کردم ولی الان تقریبا بی علت هردو سالمیم نزدیک به ۷ سال میشه

تحت نظر دکترباش و iuiکن.انقدرم خودتو عذاب نده.من تنبلی داشتم.کلی دارو مصرف کردم.میفهمم چه دردیه.ولی دقیقا زمانیکه بیخیال شدم و توفکرش نبودم باردار شدم.الهی بحق حسین فاطمه حاجت روا بشی عزیزم.نگران نباش قوی باش

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

تحت نظر دکترباش و iuiکن.انقدرم خودتو عذاب نده.من تنبلی داشتم.کلی دارو مصرف کردم.میفهمم چه دردیه.ولی ...

زیر نظر دکترم فعلا دارو داده منتظرم پریود بشم شروع کنم دوباره انگار هرچی بیشتر میدوام دست نیافتنی میشه 

زیر نظر دکترم فعلا دارو داده منتظرم پریود بشم شروع کنم دوباره انگار هرچی بیشتر میدوام دست نیافتنی می ...

نه عزیزم منم یروزی مثل شما بودم و فکر میکردم.ازاینکه اطرافیان سه تاسه تا بچه داشتن.ازاینکه همش میگفتن شما خبری نیس فعلا؟ازاین حرفا.بیزارشده بودم اززندگی.ولی ناامید نباش.نذر چهل روزه سوره یونس گرفتم.بخدا تانصف نخونده بودم باردار شدم بدون اینکه خودم بفهمم

نه عزیزم منم یروزی مثل شما بودم و فکر میکردم.ازاینکه اطرافیان سه تاسه تا بچه داشتن.ازاینکه همش میگفت ...

چقدر خوب خدا حافظ بچت باشه منم خیلی حرفا شنیدم ولی چاره چیه مگه دست منه اخه 

چقدر خوب خدا حافظ بچت باشه منم خیلی حرفا شنیدم ولی چاره چیه مگه دست منه اخه 

قربونت خواهر ممنونم.انشالله سال دیگه یدونه گوگولی اذیتکار بغلت خوابیده باشه