2777
2789
عنوان

دل کسی رو شکوندم🥺🥺

188 بازدید | 21 پست

امروز دلی یکی بی خود شکستم گریه اش در اومد

😭😭😭😭😭حالا خوابم نمی‌بره با اینکه کلی حلالیت ازش طلبیدن گفت از ته دل بخشیدمت ولی بازم عذاب وجدان دارم🥺🥺🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه عذاب وجدانشو داشتی و رفتی عذرخواهی کردی نشون میده آدم خوبی هستی دیگه بهش فکر نکن

آخه گریه کرد با اینکه هیچ کاری نکرد برو تاپیکی که زدم اینقدر خجالت میکشم رو بخون 

خب بخشیدت دیگه سعی کن کاری کنی از دلش دربیاری واقعنی شاید به حرف گفته بخشیدت ولی دلی باز ناراحته..

نمیدونم هزارتا قسمش دادم تو تاپیکم بهش بیخود کلی فحش دادم بعد اومد تو پیام ازش حلالیت خواستم ۳ باری گفت حلالت کردم گفت خیالت راحت از ته دل بخشیدم ولی خودم نارحتم

آخه گریه کرد با اینکه هیچ کاری نکرد برو تاپیکی که زدم اینقدر خجالت میکشم رو بخون 

به هر حال اتفاقیه که افتاده و تو پشیمون شدی عذرخواهی کردی اگه طرف هنوزم ناراحت بود و نیومد بگه مشکل خودشه تو کاری که باید میکردیو انجام دادی خودتو اذیت نکن❤