2777
2789
عنوان

همسرم خیلی خوب و دست دلبازی اما ...

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 72 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بفهمه مطمئنم ناراحت میشه 

اینکه با خواست خودت بهش بگی و ناراحت بشه 

خیلی بهتره تا یه شرایطی پیش بیاد و مجبور بشی بهش بگی یا خودش یجوری متوجه بشه اونموقع قطعا اعتمادشم نسبت بهت کم میشه و فکر میکنه همیشه مخفی کاری میکنی

💔
چیکار کنم پس

یا راضیش کن که واسه پس انداز دخترتون طلا جمع کنید ینی با اطلاع خودش باشه

یا اینکه اگه راضی نمیشه مجبور نیستی طلا بگیری راه های دیگرو واسه پس انداز انتخاب کن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

نمیتونی بدی دست مامانت ؟

ببین نمیدونم شوهر شما چطوریه ، ولی شوهر من تو ۱۲ سال زندگی مشترک ، هروقت میگفتم طلاهامو بفروش و استفاده کن ، زیر بار نمیرفت ، ولی به محض اینکه گفتم میخوام با طلاهام یه واحد کوچک بخرم ، به هر ترفندی که شده میخواست از چنگم درش بیاره ، به نظرم هر زن باید یه پس انداز مخفی داشته باشه

اگخ میدونی که ناراحت میشه بهش نگو و خودتم تو دردسر ننداز

.تازه چرا عذاب وجدان میگیری همه زنها واسه خودشون پس انداز مخفی دارن و اصلا هم ایرادی نداره

به نظرم کم کم بگو لازم نیست کامل آمار بدی ولی همینقدر بگو من با پولهایی که بهم میدی کم کم طلا های ریز برا پس انداز میگیرم 

و با توجه به اینکه گفتی زیاد گیر نمیده مطمئنا هم نمیپرسه که چی گرفتی و چقدر گرفتی 

اینکه با خواست خودت بهش بگی و ناراحت بشه  خیلی بهتره تا یه شرایطی پیش بیاد و مجبور بشی بهش بگی ...

خب الان مشکلم اینه بازم مخفی طلا بخرم یا نه از طرفی هم همسرم فکر میکنه من ولخرجم درحالی که خیلی خسیسم