2777
2789
عنوان

همسرم خیلی خوب و دست دلبازی اما ...

997 بازدید | 72 پست

سلام دوستان ممنون میشم اگه نظراتتون رو بفرمایید 

من ده ساله که ازدواج کردم و یه دختر دارم خداروشکر زندگیم از هر لحاظ خوبه ، ساله اول که ازدواج کردم همه طلاهامو دزدیدن و بعداز اون همسرم چشمش ترسید و دیگه برام طلا نخرید تا اینکه دو سه ساله پیش یه قرعه کشی خونگی ثبت نام کردم و با پولش همسرم راضی شد که برام طلا بخره الان هم یه مقدار طلا دارم اما مشکلی که دارم اینه که حتما باید یه مقدار پول داشته باشم تا همسرم بقیه شو بزاره و برام طلا بخره و  از طرفی هم من طلا مخفی میخرم و برای آینده دخترم پس انداز میکنم اما میترسم همسرم بفهمه و اعتمادش و از دست بدم حالا نمیدونم مخفی کاریم کار درستیه یا نه  آخه بنده خدا تو بدترین شرایط هم اسم طلاهای منو نمیاره و میگه برا خودتن و حتی فاکتور هم به اسم خودم میگیره  ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنید 

اشتباه میکنی

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نذارم ک بفهمه

فهمید بگو مال مامانمه یا مامانم برام خریده

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

لازم نیست دروغ بگی بهش بگو یسری پس انداز داشتم که خورد خورد برای دخترمون پس انداز میکردم حالا باهاش رفتم این طلاها رو خریدم برا آینده دخترمون....فقط بهش نگو کی خریدی بذار فکر کنه تازگیا این کارو کردی

💔