2777
2789

به هر کشوری که بهتر از ایران باشه و بشه یک زندگی بدون استرس و آروم داشت

برای مهندس عمران با ۱۰ سال سابقه ی کار صنعتی و ساختمانی و مسلط به نرم افزارهای عمرانی مثل اتوکد و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با لینکدین کار کردین؟ چه کاری باید در لینکدین انحام بدم؟

من برای پوزیشن تحصیلی سرچ میکردم ولی بصورت کلی باید اکانت درست کنید و با افراد هم رشته خودتون کانکت بشین مثلا کانکشنای من هم ایرانی هستن و هم اساتید و دانشجویان خارجی ولی شما باید با افرادی که در حوزه کاری مشغول به کار هستند کانکت بشید تا افراد آکادمیک

اونجا بعد اینکه کانکشن جمع کردین یا میپرسید جاب آفر پیدا کردن چجوریع یا از توی یوتیوب اگه زبانتون قویه میتونید سرچ کنید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)